Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonStofa klar med EM 2012 app og HbbTV - FlatpanelsDK

Stofa klar med EM 2012 app og HbbTV

07 Jun 2012 | Rasmus Larsen |

Stofa er ved at forberede sig til EM 2012 med dansk deltagelse. Stofa har derfor udviklet en ny EM 2012 app og åbner også for Hbbtv på fladskærme, som understøtter det.

FlatpanelsDK kører i denne uge et stort HDTV-tema i forbindelse med EM 2012. Læs også om DRs planer om at lancere DR3 og lukke DR HD og Update. Gå direkte til HDTV-temasiden her.


EM 2012 app

Stofa vil gerne hjælpe sine seere på vej, og har derfor udviklet en EM-app, der gør det nemt at få overblik over kampprogram med mere.

Stofa
Stofa åbner for en app til smartphones og HbbTV på tv i forbindelse med EM 2012


Via EM App’en kan man se en liste over alle kampe samt hvor på dansk tv, de vises. Derudover kan man få live-opdatering af kampene, med information omkring scoringer mm. App’en virker til både Apple iOS og Google Android. Stofa tilføjer:

- ”Og så kan man via den nye App starte sin WebTv applikation og se kampen på pc, tablet eller smartphone, hvis man har adgang til Stofas WebTv”, siger Thomas Helbo, teknisk direktør i Stofa.

Også på Hbbtv

Stofas udviklere har også som noget helt nyt gjort applikationen klar til de nyeste fladskærme, som understøtter den nye Hbbtv-standard. Præcis hvordan det vil tage sig ud, forklares ikke, men hbbtv-standarden kan levere video og interaktivt ”tekst-tv” via internetforbindelsen. Det lyder fra Stofa:

- ”Der er endnu ganske få Hbb-tv ude i de danske stuer, men det er givet en standard, som hurtigt vil vinde frem, da den støttes af en række nationale tv-stationer i Europa”, forklarer Thomas Helbo.

Alle EM-kampe vises på DR og TV2, og kan desuden ses via Stofas WebTv og WebTv To Go. Se også FlatpanelsDKs kampprogram for EM 2012.

Læs mere på www.stofa.dk.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Status på UHD Blu-ray i 2024

26 Apr 2024 |

Smugkig på den kommende X (Twitter) app til Smart TV

26 Apr 2024 |

Får du også hvid skærm på DRTV? DR arbejder på løsning

26 Apr 2024 |

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |