Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonFrench Open i 3D til Canal Digital-kunder - FlatpanelsDK

French Open i 3D til Canal Digital-kunder

23 May 2012 | Flatpanels |

Canal Digital fortsætter dækningen af tennis fra Roland Garros i 3D for tredje år i træk. Det sker i samarbejde med Eurosport.

Roland Garros i 3D

Kunder hos Canal Digital kan – vanen tro – se frem til tennis fra Roland Garros i 3D. Hver dag bliver der vist kampe i 3D fra den største bane; ”Philippe Chartrier”.

Følg Roland Garros i 3D fra 27. maj
Følg Roland Garros i 3D fra 27. maj

Det går løs den 27. maj og to uger frem. Her kan man følge topnavne såsom Caroline Wozniacki, Roger Federer og Rafael Nadal. - "Vi er meget glade for samarbejdet med Eurosport om at vise French Open i 3D - nu for tredje år i træk. Grand Slam turneringen på Roland Garros er et af verdens mest prestigefyldte sportsarrangementer, og vi sender live i 3D fra hele turneringen. Vi ved fra tidligere erfaringer, at mange oplever 3D på deres fladskærm for første gang, når store sport events bliver vist, og vi har mange interesserede kunder, som nu kan se frem til en helt enestående oplevelse,” siger Catja Middelboe Andersen, kommunikationsdirektør hos Canal Digital Danmark. Fakta French Open i 3D kan ses af alle Canal Digital kunder med et abonnement på Family-pakken. Det kræver at man har en HDTV-box og en fladskærm, der kan vise 3D. Begivenheden sendes på kanalplads 164. Læs mere om mulighederne på www.canaldigital.dk.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Streaming-kalenderen: Nyt på Apple TV+ i maj

04 May 2024 |

Nu i 4K/HDR: The Departed, Trainspotting, Den grænseløse, Farven lilla, Ran

03 May 2024 |

TV 2 Play hæver priserne

03 May 2024 |

Første enhed med Google TV's nye 'magiske' knap afsløret

03 May 2024 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Netflix i maj

02 May 2024 |

Snart kan du også spille PlayStation 1, Sega og Atari spil på Apple TV

02 May 2024 |