Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonPhilips klar med ny LightFrame-skærm - FlatpanelsDK

Philips klar med ny LightFrame-skærm

13 Mar 2012 | Rasmus Larsen |

Philips lancerer deres nye LightFrame-monitor, der kombinerer Philips Moda-design med LightFrame; et særligt blåt lys, der både reducerer træthed i øjnene, forbedrer koncentrationen og giver en øget følelse af velvære foran skærmen, siger Philips.

Blåt lys reducerer øjentræthed

Philips LightFrame-monitor er udviklet særligt til dem, der bruger mange timer foran computerskærmen på deres kontor eller i stuen. Dioderne, der er placeret langs skærmens kant, udsender et blåt lys, der bevisligt reducerer øjentræthed og hjælper med at holde fokus til lange stræk foran skærmen eller på mørke vinterdage, fortæller Philips.

Philips nye LightFrame-skærm
Philips nye LightFrame-skærm


Herudover byder skærmen på Philips Moda-design, hvor foden er skabt i aluminium. En række billedsystemer er præinstalleret, så brugeren eksempelvis kan skrue op for farvernes intensitet i forbindelse med spilbrug. LCD-panelet i skærmen drives af en LED-belysning, der samtidig er strømbesparende.

Philips nye LightFrame-skærm
Philips nye LightFrame-skærm


Skærmen har to HDMI-indgange, der gør brugeren i stand til at tilslutte PC, film-afspillere, kamera og andre eksterne bokse. Herudover findes en udgang til hovedtelefoner.

Philips nye LightFrame-skærm
Philips nye LightFrame-skærm


Pris og tilgængelighed

Philips LightFrame Moda, modelnavn 248X3LFHSB, er på markedet fra slutningen af marts måned. For priser på Philips LightFrame se her.

Specifikationer kan ses herunder:

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |

Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

24 Apr 2024 |