Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonLG skal bygge 'Nexus' Google TV - FlatpanelsDK

LG skal bygge 'Nexus' Google TV

16 Jan 2012 | Rasmus Larsen |

Google samarbejdede med HTC i forbindelse med den første Nexus-smartphone og med Samsung i forbindelse med senere Nexus-smartphones. Ifølge Bloomberg overvejer Google nu at samarbejde med LG i udviklingen af et ”Nexus” Google TV.

LG skal bygge Nexus Tv

Google forsøger at puste nyt liv i Google TV-platformen, der sidste år fejlede. Google TV er for nylig blevet opdateret med et nyt udseende og Tv-apps. Nu forlyder det, at Google også vil skabe et Nexus Google TV, og at det er LG, som skal bygge den. Nexus-linjen betragtes som reference-produkter for, hvad der kan opnås med Googles platforme.

LG forventes at bygge et Nexus Google TV
LG forventes at bygge et Nexus Google TV

Forhandlingerne er ikke afsluttet, men ifølge Bloomberg er LG tæt på at blive partneren, som skal bygge reference-produktet til den nye version af Google TV, der lanceres senere på året. Bloomberg siger også, at Google TV-platformen vil modtage årlige opdateringer. Den næste er planlagt at blive sendt ud i slutningen af 2012. Rishi Chandra, en Google-talsmand, siger, at der er en masse spændende muligheder på vej, blandt andet et anbefalingssystem af apps, så det bliver lettere at finde apps i takt med at udvalget øges. LG fremviste flere Tv med Google TV på CES 2012. Samsung vil også samarbejde med Google, men holder sig til deres egen Smart TV-platform for nu. Sony har netop præsenteret Google TV-bokse på CES, som lander i Danmark til sommer.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Får du også hvid skærm på DRTV? DR arbejder på løsning

26 Apr 2024 |

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |