Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonStor interesse for satellit-Tv hos Canal Digital - FlatpanelsDK

Stor interesse for satellit-Tv hos Canal Digital

05 Dec 2011 | Rasmus Larsen |

Canal Digital har oplevet en stigende interesse for deres parabol-Tv udbud i dette efterår. Om det hænger sammen med udsigten til at miste TV 2 hos mange antenne-modtagere, tør Canal Digital dog ikke sige. Det skriver Recordere.dk.

Canal Digital

Den næste digitale overgang indtræffer 11. januar 2012. Hvis du endnu ikke har styr på, hvad der sker, så se vores artikel her. Canal Digital oplever også, at Tv-markedet er ved at ændre sig i Danmark.

Canal Digital
Canal Digital oplever kundetilgang i Danmark

- ”Vi har klart oplevet en stigning i vores salg her hen over efteråret, men det er svært at sige om det er antennesegmentet, der traditionelt ikke er så interesseret i at have mange kanaler at vælge imellem, som er blevet nye kunder hos os. Vi kan se, at der er nogle, der kommer fra antenne, men det er ikke flertallet." fortæller Catja Middelboe Andersen, der er kommunikationsdirektør i Canal Digital til recordere.dk Canal Digital fortæller også, at de nye kunder har særlig fokus på et stort kanaludbud og muligheden for at se Tv i flere rum. Canal Digital forenklede for kort tid siden deres priser, så kortgebyrer, årlige gebyrer og andre ekstraomkostninger forsvandt. Nu oplyser Canal Digital kun en månedspris, som dækker over alle omkostninger til Tv-pakken. Samtidig satte Canal Digital fokus på Tv i flere rum, som de kalder ”Multiroom”. - "Derfor har vi afskaffet kortservice og det kommer vores kunder til gode netop når en så populær kanal som TV 2 bliver en betalingskanal. Langt de fleste af vores kunder har mere end ét tv i hjemmet, og hos os betaler man ikke ekstra for at se sine kanaler på alle sine tv-apparater." fortæller Catja Middelboe Andersen.

Canal Digitals nye HD-boks
Canal Digitals nye HD-boks

Canal Digital er herudover på vej med en ny HD-boks med optager, hurtigere opstart, fjernbetjening via iPhone og iPad samt fjern-programmering af optagelser. HD-boksen forventes på markedet senere på året eller i starten af 2012. Læs mere om Canal Digitals Tv-pakker her. - Kilde: Recordere.dk

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |

Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

24 Apr 2024 |