Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonTV2 forbliver også i Waoo!s Tv-pakker - FlatpanelsDK

TV2 forbliver også i Waoo!s Tv-pakker

06 Oct 2011 | Rasmus Larsen |

TV2s hovedkanal er med til alle kunder hos Waoo!, som leverer Tv-signaler over fibernettet. Parterne håber på tættere samarbejde om bl.a. udvikling af nye tjenester.

FlatpanelsDK kører i denne uge et stort HDTV-tema med nyheder, anmeldelser og prissammenligning. Gå direkte til HDTV-temasiden her.

TV2 bliver i alle Waoos Tv-pakker

Waoo! beholder TV2 hovedkanalen i samtlige af deres Tv-pakker efter TV2 overgår til betalingskanal i januar 2012.

Waoo beholder TV2 i alle Tv-pakker
Waoo beholder TV2 i alle Tv-pakker

- ”TV 2 er Danmarks mest populære kanal og en grundsten i danskernes tv-forbrug, så selvfølgelig skal TV 2 være med i Waoo!’s udbud til kunderne – uanset om de køber den lille eller den store tv-pakke hos os. Samtidig har vi en god dialog med TV 2, som vi håber, kan føre til et tættere samarbejde om udvikling af nye tjenester,” siger Ole Herstal, Waoo!’s markedsdirektør. Samtidig vil Waoo! også fortsætte distributionen af alle TV 2s øvrige kanaler - TV 2 Zulu, TV 2 Charlie, TV 2 NEWS og TV 2 FILM. TV2 siger: - ”Vi er derfor meget tilfredse med, at alle kunder hos Waoo! fortsat kan se TV 2 i 2012. Waoo!’s teknologiske platform indbyder til øget valgfrihed og nye services, og det vil TV 2 gerne være med til at udvikle. For de seere, som vil have lidt mere end en grundpakke, er det allerede muligt hos Waoo! at købe en ”TV 2-pakke”, der alene indeholder TV 2s kanaler. Samtidig håber vi, at den gode dialog med Waoo! kan føre til et tættere samarbejde om udvikling af nye tjenester,” siger Alexander Nørgaard-Madsen. Waoo! nævner ikke hvad dette får af effekt på priserne. Læs mere på waoo.dk.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Apple afslører første iPad med OLED: "Verdens mest avancerede skærm"

07 May 2024 |

Oversigt: Philips 2024 TV-skærme

07 May 2024 |

Ny 'Ghostbusters' er første Sony Pictures-film med tidlig hjemmepremiere

07 May 2024 |

65% betaler for streaming: "Vi forventer fornyet vækst"

06 May 2024 |

Hisense introducerer CanvasTV som rival til Samsung The Frame

06 May 2024 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Apple TV+ i maj

04 May 2024 |