Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonBarcelona mod Real i 3D hos YouSee på lørdag - FlatpanelsDK

Barcelona mod Real i 3D hos YouSee på lørdag

14 Apr 2011 | Rasmus Larsen |

Er du en af dem, der har købt et 3D tv, er det måske på lørdag, du skal invitere familie og venner til 3D-forestilling foran skærmen. Lørdag aften tørner ærkerivalerne Real Madrid og FC Barcelona sammen i den spanske fodboldliga, og landets største tv-udbyder, YouSee, giver alle kunder fri adgang til 3D-transmissionen fra kampen.

FlatpanelsDK kører i disse dage et stort HDTV Tema, hvor vi sætter fokus på HDTV, digitalt Tv, priser på Tv-pakker, TV2s udvikling og de mange nye muligheder på internettet.


Barcelona mod Real Madrid i 3D

Det er tv-kanalen Canal+, der har rettighederne til at sende kampen i 3D. Normalt kræver det særskilt abonnement for at kunne se Canal+, men i anledning af topopgøret har Canal+ og YouSee aftalt at gøre kampen frit tilgængelig for alle kunder.


Lørdagens kamp mellem Barcelona og Real Madrid sendes i 3D


- "Hvis man skal vise, hvad 3D kan give af tv-oplevelser, er der næppe noget bedre end sport, og der er netop"El Clasico" toppen af poppen. Så jeg synes, det er en oplagt mulighed for at prøve formatet af," siger vicedirektør Ulf Lund, YouSee.

De første 3D tv kom på markedet for et lille års tid siden, og der er stadig tale om et beskedent publikum. I alt er der ifølge brancheorganisationen BFE solgt knapt 30.000 tv-apparater, der kan vise 3D, og statistisk set står halvdelen af apparaterne i hjem med tv fra YouSee. De pågældende skal måske belave sig på at sætte et par ekstra stole frem på lørdag, hvis interessen for kampen viser sig at blive stor.

3D-udgaven af kampen vises på en særlig eventkanal på programnummer 125. Der vil være signal på eventkanalen fra omkring kl. 18.

Kampen er begynder kl. 22. Læs mere på www.yousee.dk

YouSee pressemeddelelse, red

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Status på UHD Blu-ray i 2024

26 Apr 2024 |

Smugkig på den kommende X (Twitter) app til Smart TV

26 Apr 2024 |

Får du også hvid skærm på DRTV? DR arbejder på løsning

26 Apr 2024 |

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |