Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonCanal Digital lancerer ny software til HDTV-boks - FlatpanelsDK

Canal Digital lancerer ny software til HDTV-boks

07 Sep 2010 | Rasmus Larsen |

Canal Digital lancerer i denne uge Linux software til parabolkunder med en HDTV-box med harddisk og optagerfunktion. Det vil blandt andet give en forbedret programguide og serieoptage-funktion samt en mere enkel og brugervenlig menustruktur. Samtidig bliver det muligt for Canal Digital kunder at teste leje af film via bredbånd.

Canal Digital med ny software

Canal Digital præsenterer nu deres nye software til deres HDTV-boks, der skal åbne nye muligheder og give bedre brugervenlighed. - ”Den nye Linux software bliver tilgængelig for alle kunder med en HDTV-box med harddisk. Vi håber og tror på, at dette vil give vores kunder en større tv-oplevelse i deres hverdag. Det første, der vil møde seerne, er en programguide med et helt nyt og langt mere brugervenligt design,” siger Catja Middelboe Andersen, kommunikationsdirektør hos Canal Digital Danmark.

Canal Digital HDTV boks
Canal Digital HDTV boks får ny software og nye funktioner

Med den nye software vil det blive nemmere at navigere i menuerne. Det samme gælder optagelse af enkeltprogrammer og serier. - ”Det er også vigtigt for os at tilbyde en god og sikker forældrekontrol. Med Linux softwaren er både brug og design blevet forbedret,” siger Catja Middelboe Andersen. Kunder med en HDTV-box med harddisk vil kunne tage den nye software i brug fra den 8. september.

Canal Digital GO er video-on-demand

- ”Med lanceringen af Linux software kan vi desuden tilbyde leje af film via vores nye Video-On-Demand tjeneste, Canal Digital GO, til kunder med en HDTV-box med harddisk samt bredbånd i husstanden. Det er vigtigt at understrege at leje af film via bredbånd er i en testversion. Men selv om det ikke er et helt færdigt produkt, har vi fundet det rigtigt at lade vores kunder teste filmleje på et forholdsvist tidligt stadium. På den måde kan vi tage kundernes ønsker, oplevelser og erfaringer med tjenesten med i den videre udvikling af vores filmleje-tilbud,” siger Catja Middelboe Andersen. Canal Digital GOs filmbibliotek indeholder omtrent 500 film fra SF Anytime. Antallet af filmtitler vil i løbet af efteråret blive øget til ca. 2000 og herfra løbende udbygget. De næste måneder vil Canal Digital også foretage flere nye softwareopdateringer for yderligere at forbedre brugeroplevelsen for kunder med en HDTV-box med harddisk. Læs mere om Linux software for Canal Digitals HDTV-boxe med harddisk på Canal Digitals hjemmeside. - Canal Digitals pressemeddelelse, red

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Streaming-kalenderen: Nyt på Apple TV+ i maj

04 May 2024 |

Nu i 4K/HDR: The Departed, Trainspotting, Den grænseløse, Farven lilla, Ran

03 May 2024 |

TV 2 Play hæver priserne

03 May 2024 |

Første enhed med Google TV's nye 'magiske' knap afsløret

03 May 2024 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Netflix i maj

02 May 2024 |

Snart kan du også spille PlayStation 1, Sega og Atari spil på Apple TV

02 May 2024 |