Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonGodkendte DVB-S fladskærme - FlatpanelsDK

Godkendte DVB-S fladskærme

06 Aug 2010 | Rasmus Larsen |

Flere og flere fladskærmsproducenter er begyndt at indbygge digitale DVB-S tunere til at modtage parabol Tv og HDTV uden brug af en separat boks. Og Canal Digital har lavet en officiel mærkning, for skærme, som er certificerede.

Vores store HDTV tema kører. I denne uge bringer vi nyheder, tests og artikler omkring HDTV og kigger nærmere på mulighederne der findes for HDTV og digitalt Tv på det danske marked, samt tester de danske Tv-udbyderes billedkvalitet. Følg vores store HDTV Tema her.

DVB-S fladskærme

Det har ikke hidtil været muligt at modtage parabol-Tv uden en separat Tv-boks på særlig mange Tv. Visse high-end fladskærme fra f.eks. Sharp og Loewe har givet brugere muligheden, men den er først blevet officielt understøttet af Canal Digital fra d. 1. juni 2010.

Samsungs 8000 serie er en af modellerne med DVB-S tuner
Samsungs 8000 serie er en af modellerne med DVB-S tuner

Når der er indbygget en DVB-S tuner kan man slippe fuldstændig for den separate Tv-boks og samtidig bruge fjernsynets fjernbetjening til at skifte kanaler. Flere Tv har også indbygget optagefunktion, hvilket betyder, at man ikke nødvendigvis behøver at undvære boksens optagefunktionalitet. Listen med Canal Digitals certificerede fladskærme, hvor DVB-S tuneren understøttes af Canal Digital, kan findes her:
  • Liste med godkendte DVB-S fladskærme

    ”Canal
    Canal Digital CAMs sættes ind i siden af fladskærmen

    Lige nu omfattes Sonys og Samsungs fladskærme med DVB-S tuner på listen. Panasonic, Sharp og Loewe har også fladskærme med DVB-S, men de er endnu ikke certificeret. Se også vores guide til hvordan Canal Digital opsættes på hhv. Samsungs skærme og Panasonics skærme. Læs mere om Canal Digitals Tv-signaler her. Viasat giver stadig ikke mulighed for at modtage deres parabol-Tv-signal uden brug af en separat boks.
  • Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

    Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

    Flere nyheder

    Status på UHD Blu-ray i 2024

    26 Apr 2024 |

    Smugkig på den kommende X (Twitter) app til Smart TV

    26 Apr 2024 |

    Får du også hvid skærm på DRTV? DR arbejder på løsning

    26 Apr 2024 |

    Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

    25 Apr 2024 |

    1 million har oprettet login på DRTV

    25 Apr 2024 |

    Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

    25 Apr 2024 |