Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonSamsungs Blu-ray & DVB-C optagere nu i handlen - FlatpanelsDK

Samsungs Blu-ray & DVB-C optagere nu i handlen

31 May 2010 | Rasmus Larsen |

Det har været småt med harddiskoptagere med indbygget DVB-C tuner til kabel-tv, men det retter Samsung nu op på med deres nye Blu-ray afspillere BD-C8200 og BD-C8500, der er Blu-ray afspillere med indbygget DVB-C og DVB-T tunere, som også understøtter optagelse.

FlatpanelsDK kører i disse dage et stort 3DTV Tema, hvor vi sætter fokus på 3DTV, 3D teknologi og tests af 3D. Tv-producenternes 3DTV er også så småt i handlen nu.

Blu-ray med indbygget harddiskoptager

Samsungs to nye Blu-ray afspillere med indbygget harddiskoptager er nu landet på markedet. Begge Blu-ray afspillere har både DVB-C tuner til kabel-tv og DVB-T tuner til antenne-Tv, og der understøttes optagelse på begge tunere. Derved bliver de to nye Blu-ray afspillere fra Samsung blandt de første der kan optage på kabel-tv.

”Samsung
Samsung BD-C8500

De to nye modeller hedder hhv. BD-C8200 og BD-C8500. Den primære forskel på de to modeller er, at førstnævnte kommer med en indbygget 250 GB harddisk og sidstnævnte kommer med 500 GB harddisk. Ud over Blu-Ray og optagefunktionerne på begge tunere, understøtter de nye Blu-ray afspillere/optagere også Internet@Tv, som er Samsung internet-tjeneste, der giver adgang itl f.eks. YouTube.

”Samsung
Samsung BD-C8500

BD-C8200 og BD-C8500 har også indbygget DLNA, så der kan streames indhold til dem fra PC’en, Mac’en eller håndholdte enheder. Endeligt nævner Samsung hurtig opstartstid for Blu-ray diske, samt understøttelse af blandt andet DivX og MKV-filer. Blu-ray afspillerne klarer naturligvis 1080p opløsning og de mange nye HD lydformater. Afspillerne er proffile 2.0, hvilket betyder, at der foruden Samsungs Internet@Tv tjeneste, også er adgang til en række ekstraindhold fra Blu-ray organisationen. Der er indbygget CI+, hvilket betyder, at du kan indsætte dit programkort fra din tv-udbyder vha. et CA-modul, og Samsungs bokse således kan overtage opgaven fra udbydernes egne bokse.

”Samsung
Samsung BD-C8200

Afspillerne klarer dog ikke 3D og tillader heller ikke, at man brænder optagelserne ud på Blu-ray skiver. Begge afspillere er så småt i handlen nu. Samsung BD-C8500 er tilgængelig her. Læs også mere på www.samsung.dk

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Status på UHD Blu-ray i 2024

26 Apr 2024 |

Smugkig på den kommende X (Twitter) app til Smart TV

26 Apr 2024 |

Får du også hvid skærm på DRTV? DR arbejder på løsning

26 Apr 2024 |

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |