Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reason<div class="billede"><img src="billeder/mini-3dsony.jpg" alt="Teknisk gennemgang af 3D"></div>3D-teknologien forklaret i video - af Sony - FlatpanelsDK Teknisk gennemgang af 3D3D-teknologien forklaret i video - af Sony ">

Teknisk gennemgang af 3D
3D-teknologien forklaret i video - af Sony

25 Mar 2010 | Rasmus Larsen |

Mens vi stadig venter på at få lov til at anmelde det første 3DTV, havde Sony inviteret FlatpanelsDK til et seminar omkring 3D og den teknologi, der gør det muligt. 

I denne artikel kan du se videoer fra 3D seminaret ved Tim Page og Guido Huebner fra Sony Europe, hvor de fortæller om det tekniske aspekt af 3D samt kommer ind på andre 3D-enheder såsom PlayStation og 3D Blu-Ray.

Alle videoer er skudt og redigeret af recordere.dk, Lars Ladingkær.

Vi også havde en del tid med to af Sonys nye 3D-modeller; Sony HX900 og LX900. Du kan læse vores erfaringer med Sonys 3DTV i denne artikel:
Oplevelser med Sonys 3DTV i HX900 og LX900 serierne

3D-teknologien forklaret

Ved du hvordan 3D-teknologien rent faktisk fungerer? Har du lyst til at vide det? Så tjek disse videoer, hvor du ser de tekniske eksperter Tim Page og Guido Huebner fra Sony Europe forklare 3D-teknologien fra flere forskellige vinkler.

Videoerne er naturligvis præget af pro-Sony passager, men de fleste dele af seminaret er faktisk forholdsvis utendentiøse.

Video 1 - Introduktion

I denne video introducerer Sony det de kalder Sony 3D Experience og giver dig en kort introduktion til 3D-teknologi, 3D-indhold, 3D-systemer og den aktive shutter 3D-teknologi.


Den video er skudt og redigeret af recordere.dk, Lars Ladingkær.

Video 2 - 3D i dybden

I denne video fortæller Tim Page om teknikken bag 3D og hvad de forskellige 3D-teknologier er i stand til. Han berører også 2D-3D-konvertering samt HDMI 1.4. Denne video er meget seværdig.


Den video er skudt og redigeret af recordere.dk, Lars Ladingkær.

Video 3 - 3D PlayStation og Blu-Ray

I denne video fortæller Tim Page og Guido Huebner om 3D-opgraderingen af PlayStation 3, samt stik og 3D Blu-Ray afspillere.


Den video er skudt og redigeret af recordere.dk, Lars Ladingkær.

Læs mere om 3D i vores store 3D Tema her

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |

Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

24 Apr 2024 |