Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reason<div class="billede"><img src="billeder/mini-pioneerlx71.jpg"></div>Ud i det blå med Pioneer - FlatpanelsDK Ud i det blå med Pioneer">

Ud i det blå med Pioneer

17 Sep 2008 | Pioneer |

Den nye Blu-ray-afspiller, BDP-LX71 indeholder alt den nyeste teknologi, og giver den bedste billede- og lydoplevelse du kan få.

Hvis du vil have biografkvalitet i din egen stue, så er Pioneers Blu-ray-afspiller BDP-LX71 et godt skridt i den rigtige retning. Sammen med KURO TV og AV-receivere fra Pioneer vil den give dig den mest naturtro filmoplevelse, du kan finde udenfor biografen.

En af de ting, der gør BDP-LX71 så speciel, er den nye HDMI 12-bit Deep Colour, der er en funktion, som leverer et hidtil uset spektrum af farvetoner og nuancer. Sammen med den indbyggede 1080p HD Digital Film Direct, 24 fps videoudgang, får du de bedste, mest realistiske billeder og film fra din Blu-ray-film.

Den teknologi gør, at film afspilles med de tiltænkte 24 billeder i sekundet, som den blev optaget oprindeligt, og ikke ved 25 billeder i sekundet, som mange film bliver konverteret til for at passe til dvd-afspillerne. Derved bliver kvaliteten, både på lyd- og billedsiden, som du ville opleve dem i biografen.

Pioneer BDP-LX71
Pioneer BDP-LX71


Hvis samlingen af Blu-ray film endnu er lidt begrænset, så kan du stadig opleve en stor kvalitetsforbedring i forhold til din gamle dvd-afspiller. For BDP-LX71 indeholder nemlig vores (Pioneers, red) egenudviklede PureCinema Deinterlacer, som gør, at du vil kunne se dine dvd-film opskalerede til 1080p, naturligvis under forudsætning af, at du har et HD-TV.

Kvalitet og samarbejde
Vi er med god grund meget stolte over BDP-LX71. Vi har gjort meget for at give dig den bedste oplevelse, når du skal se en film. Derfor har vi opbygget vores nye Blu-ray-afspiller af førsteklasses komponenter, et centermonteret løbeværk, der reducerer vibrationer, dedikerede audio- og videoprintkort og specielkonstruerede komponenter. Derudover har vi naturligvis forsynet afspilleren med guldbelagte terminaler, og givet den touch-knapper og frontpanel i aluminium.

Pioneer BDP-LX71
Pioneer BDP-LX71


På lydsiden har vi sørget for, at BDP-LX71 understøtter avancerede lydformater, så den kan dekode Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, DTS HD og DTS HD Master. De digitale/analoge konvertere kommer naturligvis fra Wolfson, som også leverer til high-end audioproducenter og professionelt udstyr.

BDP-LX71 arbejder naturligvis perfekt sammen med Pioneer-produkter som vores serie af AV-receivere, blandt andet SC-LX71 og SC-LX81 og vores KURO TV. Ved at bruge HDMI-tilslutning til disse produkter, får du blandt andet mulighed for en uhørt god afspilning af cd’er via vores Precision Quartz Lock System. Det er en såkaldt Hand-Shake forbindelse der synkroniserer afspillerens clockfrekvens med recevierens, således at jitter elimineres.

Pioneer BDP-LX71
Pioneer BDP-LX71


Vi har også sørget for, at brugergrænsefladen er den samme, som du kender fra vores KURO TV og vores SC-LX71 og SC-LX81 receivere, så du med det samme føler dig hjemme i betjeningen af denne enhed.

Lidt for de tekniske
  • BonusView (Profile 1.1)
  • HDMI 1.3a
  • Wolfson Professional Audio DAC (4 stk)
  • Højkvalitets video encoder (297 MHz 12-bit)
  • Jitterfri HDMI cd-lyd
  • 7.1 kanals analog udgang

    Priser og lancering
    BDP-LX71 lanceringsdato er endnu ikke sikker og den lanceres tidligst i uge 42 (red). Den vejledende pris er på kr. 6.999,-

    - Pioneers pressemeddelelse, red
  • Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

    Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

    Flere nyheder

    Status på UHD Blu-ray i 2024

    26 Apr 2024 |

    Smugkig på den kommende X (Twitter) app til Smart TV

    26 Apr 2024 |

    Får du også hvid skærm på DRTV? DR arbejder på løsning

    26 Apr 2024 |

    Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

    25 Apr 2024 |

    1 million har oprettet login på DRTV

    25 Apr 2024 |

    Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

    25 Apr 2024 |