Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reason<div class="billede"><img src="billeder/mini-viewsonic28.jpg"></div>ViewSonic præsenterer ny 28" monitor - FlatpanelsDK ViewSonic præsenterer ny 28" monitor">

ViewSonic præsenterer ny 28" monitor

27 Aug 2007 | ViewSonic |

ViewSonic, en førende virksomhed inden for visuelle display-produkter, kan nu præsentere en stor ny tilføjelse til sit hurtigt voksende modeludvalg af multimedie HD-skærme:  VX2835wm - med 28 tommer skærm i bredformat. I modsætning til skærmarealet er fodaftrykket beskedent, hvilket gør denne feature-fyldte, multimedie HD-skærm til et ekstra godt valg for brugere med begrænset bordplads og for brugere, der gerne vil løfte deres arbejds- og underholdnings-oplevelser op til et højere niveau. De kan arbejde, spille og lade sig underholde i flot HD-stil, for med den blanke, sorte ramme og silver/sorte fod, er denne skærm også en designmæssig pryd i enhver omgivelse.

Se mere HD-indhold i imponerende dimensioner
Denne 28" HD bredformat-skærm har en opløsning på hele 1920 x 1200, og formår således at vise mere end 2,3 millioner pixel - hvilket er omkring 10% mere end den typiske opløsning, andre HD-skærme kan præstere i dag. Tillagt skærmens høje kontrast og lysstyrke, sikres brugerne en fremragende billedkvalitet - og med de brede betragtningsvinkler gælder den gode billedkvalitet også for dem, der ikke sidder lige foran skærmen. Og så er VX2835wm en sand specialist, når det drejer sig om at vise HD-indhold. Med den seneste ClearPicture teknologi er responstiden på denne storskærm helt nede på 3ms, hvilket giver klare video-billeder helt uden slør og ghost-effekt, og hvilket gør denne model til en af de hurtigste LCD-skærme i sin klasse.

Highslide JS


Alle de muligheder, du behøver
Et stort antal analoge og digitale (med HDCP) indgange, inkl. component, PC-VGA og HDMI, gør denne skærm ideel til tilslutning af en Xbox 360 eller en PS3 HD spilkonsol, samt af HD set-top bokse og Blu-ray / HD-DVD videoafspillere. Oplev HD-indhold, når det er bedst.

Seneste teknologi
VX2835wn overholder de strenge krav fra TCO'06 og er Microsoft Windows Vista Premium certificeret. Med et typisk strømforbrug på blot ca. 64 watt er VX2835wm meget økonomisk i brug sammenlignet med andre storskærms-standardmodeller.

Modellen er omfattet af ViewSonics 2 års on-site ombytningsgaranti, som eventuelt kan forlænges til 5 år mod et mindre pristillæg. Den vil kunne købes hos ViewSonics forhandlere fra primo november 2007 til en vejl. pris på kr. 7.500, inkl. moms.

ViewSonics pressemeddelelse, red

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Smugkig på den kommende X (Twitter) app til Smart TV

26 Apr 2024 |

Får du også hvid skærm på DRTV? DR arbejder på løsning

26 Apr 2024 |

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |