Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonLG fremviser gennemsigtigt OLED TV koncept med 'black mode' - FlatpanelsDK

LG fremviser gennemsigtigt OLED TV koncept med 'black mode'

10 Jan 2023 | Rasmus Larsen |

Et skridt nærmere virkelighed. LG Electronics fremviste på CES 2023 'OLED T', som er et gennemsigtigt OLED TV, der med en 'black mode' kan forvandle sig til en mere konventionel skærm.

Det er stadig et koncept og det er tænkt som et 'livsstils'-produkt til moderne stuemiljøer.

- "Den gennemsigtige glasskærm på den gennemsigtige OLED-skærm giver en følelse af åbenhed, mens dens bund af bøjet træ bringer et element af den naturlige verden indendørs. Skærmen adskiller sig fra konventionelle TV, og den matcher enhver interiørstil og kan placeres, hvor end brugeren ønsker det, selv midt i stuen eller lige foran et vindue," sagde LG Electronics.


LG transparent OLED T

LG's gennemsigtige 'OLED T' koncept vandt en innovationspris på CES 2023

Gennemsigtig og sort tilstand

Skærmen har to tilstande; 'transparent mode' og 'black mode', altså gennemsigtig og sort tilstand. Selve OLED-skærmen er gennemsigtig med en metalramme omring. Aktiveres sort tilstand, så "glider" en sort baggrund op bagved til brug med film, tv-indhold, spil mv. Det er ikke en mekanisk effekt. Vores kollegaer ovre på Recordere.dk fangede skiftet fra gennemsigtig til sort tilstand på video:
I gennemsigtig tilstand har den en galleri-funktion med akvarium, ild, regndråber og andre animerede kunsttemaer. LG har ikke annonceret planer om at lancere et gennemsigtigt OLED TV på forbrugermarkedet. Forud for CES hævdede et koreansk medie, at LG stadig overvejer, om de skal lancere det, men såfremt det sker, bliver det tidligst i 2024.

LG transparent OLED T

LG OLED T's galleri-funktion fremvist under LGs CES 2023 pressemøde

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Sharp trækker sig fra produktion af skærmpaneler

23 May 2024 |

'Dune 2' kan nu streames på Max i 4K – se hvad der ellers er på vej

22 May 2024 |

MicroLED-monitorer rykker nærmere

22 May 2024 |

Sonos Ace virker også som Dolby Atmos-hovedtelefoner til film

21 May 2024 |

Discoverys kanaler vender tilbage hos YouSee

21 May 2024 |

Så er Max åben i Danmark

21 May 2024 |