Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonYouSees Xee-kanal udvider med Bundesliga - FlatpanelsDK

YouSees Xee-kanal udvider med Bundesliga

22 Aug 2019 | Rasmus Larsen |

YouSees tv-kanal Xee skal fremover sende lørdagskampe fra den tyske Bundesliga foruden fodbold fra Premier League.

Bundesliga på Xee

YouSee søsatte tidligere på året sin egen tv-kanal i samarbejde med Fox. Dengang viste kanalen dansk og amerikansk underholdning. Tidligere på måneden begyndte Xee så at sende udvalgte kampe fra Premier League. Nu udvider Xee med Bundesliga. Helt konkret den ugentlige lørdagskamp klokken 15.30. - "Vi havde en fantastisk premiereweekend for Premier League på Xee, hvor hele 107.000 danske fodboldfans så med til søndagens storkamp mellem Manchester United og Chelsea, og der er slet ikke nogen tvivl om, at danskerne har opdaget, at Premier League har fået en ny hjemmebane. Derfor giver det også god mening, at vi nu kan udvide vores fodbolddækning med kampe fra en anden af Europas store fodboldligaer, idet vi fremover vil vise en af eftermiddagens lørdagskampe fra den tyske Bundesliga på Xee," siger Pil Gundelach Brandstrup, kanalchef på Xee. Danskere som Thomas Delaney (Dortmund), Robert Skov (Hoffenheim) og Yussuf Poulsen (RB Leipzig) spiller i den tyske Bundesliga.

 Bundesliga på XeeFoto: NENT/TV3 Sport

Opstart d. 14. september

Den første kamp på Xee sendes den 14. september, hvor Dortmund og Bayer Leverkusen mødes på grønsværen. Lørdag den 21. september viser Xee kampen mellem Bayern München og Köln, mens de den 29. september viser Leipzig mod Schalke 04. NENT, der står bag Viasat og Viaplay, har også rettigheder til at vise kampe fra Bundesligaen. Xee er tilgængelig i alle YouSees egne tv-pakker samt i udvalgte pakker hos Boxer, Stofa, Viasat og Fullrate.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Android 14 til TV får bedre ydeevne, Energi-tilstande, hjemme-hubs mm.

23 May 2024 |

DRs nye nyhedskanal kommer på kabel-tv

23 May 2024 |

Sharp trækker sig fra produktion af skærmpaneler

23 May 2024 |

'Dune 2' kan nu streames på Max i 4K – se hvad der ellers er på vej

22 May 2024 |

MicroLED-monitorer rykker nærmere

22 May 2024 |

Sonos Ace virker også som Dolby Atmos-hovedtelefoner til film

21 May 2024 |