Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonSony vil lancere 2 nye PlayStation-konsoller, "PS4 Slim" fotos lækket - FlatpanelsDK

Sony vil lancere 2 nye PlayStation-konsoller, "PS4 Slim" fotos lækket

22 Aug 2016 | Rasmus Larsen |

Når Sony går på scenen den 7. september, bliver det for at præsentere to nye PlayStation-konsoller, skriver Wall Street Journal. Den ene vil kunne håndtere spil i 4K og den anden bliver en ”Slim”-udgave, som der netop er lækket billeder af.

2 nye PlayStation-konsoller

Den nye PlayStation 4 ”Neo” er efterhånden veldokumenteret. Sony har allerede bekræftet, at den er på vej og vil blive en high-end-version. Den forventes at kunne klare spil i 4K. Den nye ”Slim”-udgave er derimod en overraskelse.

PlayStation 4 Slim


Wall Street Journal skrev i nat, at Sony ved præsentationen den 7. september i New York vil præsentere to nye konsoller. Den ene skal erstatte den nuværende konsol. Fotos af konsollen, der rygtes at hedde ”Slim”, er henover weekenden blevet lækket på en auktionsside og delt af mediet Polygon

Som det kan ses fra billederne ligner PS4 Slim i store træk den nuværende konsol, blot mindre, slankere, mere afrundet og mere mat. Fra bagsiden fremgår det, at den optiske lydudgang er fjernet. Billederne bekræfter også, at lagerkapaciteten er på 500GB.

Om PS4 Slim vil kunne håndtere f.eks. 4K-videostreaming er uklart, men ikke usandsynligt.

PlayStation 4 Slim


PS4 Slim forventes at blive billigere end den nuværende PlayStation 4, mens den nye, kraftigere PS4 Neo forventes at blive dyrere pga. kraftigere hardware.

Hvad Sony har i ærmet, får vi definitivt svar på den 7. september.

PlayStation 4 Slim

- Kilde: Wall Street Journal & Polygon

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Streaming-kalenderen: Nyt på Apple TV+ i maj

04 Jun 2024 |

Første test af live-tv over 5G i Danmark

04 Jun 2024 |

Massiv stigning af tv-pirater i Norden

03 Jun 2024 |

Acer afslører sine første 480Hz OLED-monitorer & Google TV-monitorer

03 Jun 2024 |

Netflix appen fjernes på 2014 Sony TV

03 Jun 2024 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Amazon i juni

02 Jun 2024 |