Debat af lydsystemer, soundbars, surround og Hi-Fi, når lydoplevelsen på fladskærmen skal hæves
Brugeravatar
Af Wendorff10
#258564 Hej, jeg har kigget på nogle forskellige soundbarer og søger lidt hjælp til at finde ud af hvilken der ville være det bedste valg for mig.

Der kommer lige lidt info her først :D
Jeg har tænkt mig at købe Sony XE8505 eller Sony XE9005, hvilket af de to det bliver, kommer lidt an på priserne og evt. tilbud til Black Friday, dog hælder jeg mest til XE8505, da det så giver et større budget til lyd, selvom jeg egentlig helst ville have det andet TV :s
Mit samlede budget er 10.000,- og jeg regner med at kunne bruge ca. 4000,- på lyd


Det jeg søger i en højtaler er god lyd til både film/serier, men også til lidt musik. En god bass er også rigtig vigtig for mig. Den skal hænges på væggen. Det ville selvfølgelig også være dejligt hvis man kunne styre lyden med fjernbetjeningen (jeg kunne forstå at den skulle have noget der hedder ARC), dette er dog ikke så vigtigt.

Jeg har kigget på nogle reviews på denne side: https://forbrugsguiden.dk/soundbar-test ... soundbars/

Og der blev min interesse vækket af Klipsch R-10B, da lyden og bassen altid bliver fremhævet, ligemeget hvor man læser om den. Men jeg kan simpelthen ikke finde den nogle steder hvor fragt til Danmark er mulig, kan det passe!?!? Jeg har en veninde i USA, som jeg kunne sende den til, hvorfra hun så kunne sende den til mig, men det bliver omkring 1500-2000,- i fragt - og det synes jeg ikke lyder som den bedste løsning. Den står til kun 300$ i USA
(http://www.lydogbillede.dk/test/hojttal ... sch-r-10b/)

Da jeg så var inde at læse et review på den (https://www.cnet.com/products/klipsch-r-10b/review/)
faldt jeg over denne her i stedet
(https://www.cnet.com/products/pioneer-sp-sb23w/)
Pioneer SP-SB23W, men den er heller ikke til at opdrive nogle steder...

Den eneste anden jeg har i tankerne er Philips Fidelio B5/12, men det kan da ikke passe at det er den eneste?

Jeg har ikke særlig meget styr på det med specifikationer og om det er bedst at tilslutte med HDMI eller optisk indgang osv. Hvis der er noget jeg skal være opmærksom på, så må i meget gerne sige det. Jeg læste et sted at nogle soundbars kunne blockere for noget signal af en art? Hvad ville det betyde?

Er der nogle som har nogle forslag??


Alle svar modtages med kyshånd!
Jeg ved godt at det er en ordentlig mundfuld og i skal være velkommen til at stille evt. svar op i punktform eller "skrive det med fed i min tekst" eller sådan noget. I gør bare hvad i føler der er lettest.

- Simon