Har du spørgsmål eller kommentarer til vores anmeldelser, kan du finde en tråd for hvert anmeldt produkt her.
Brugeravatar
Af bbplayer
#258390
Torben Rasmussen skrev:[Jeg ved ikke hvilke tanker du gør dig, men der er ikke nogen større konspiration bagved...

Nej, korrekt, du har forklaret det godt. Jeg var ikke opmærksom på 2 forskellige personers vurdering, og klart nok, i er vel ikke anderledes en 2 filmanmeldere hvor de ser samme film og giver forskellige stjerner :)
Det vil jeg huske, når jeg læser anmeldelserne.
Brugeravatar
Af Torben Rasmussen
#258396 Vi diskuterer jo scoren, men fordele/ulemper er en liste der sættes på til sidst og så prøver man at opsummere anmeldelsen. Så hvis fokus er lidt forskelligt i anmeldelserne, så vil der også være lidt forskel på hvad der ender i de to kasser.
Brugeravatar
Af bbplayer
#258400 Man kan vel betragte synspunktet omkring levetid på software, til at være i en position nu, hvor B&O forhåbentlig kræver mere af LG, og når de skal opdatere software for B&O , så vil der komme en variant til deres egne skærme når de alligevel går ud og opdaterer den. Hvis ikke LG forbedrer sig på det punkt med de 12-18 måneders levetid, så har B&O måske også sat sig selv i en følsom position hvis de ønsker at supportere skærmen i mere end 2 år frem.

Det vil tiden så vise. Sidst jeg så på UB serien, var de 1 år bagud med opdateringer, så de max 2 år, kan passe godt, UB er jo cirka 3 år gammel nu.
Brugeravatar
Af Torben Rasmussen
#258401 Nu har vi ikke kørt opfølgende artikler på B&O's software, men fordi de jo kører et custom build, så vil de ikke være 100% up-to-date i samme sekund, som LG udsender en ny firmware - selv hvis det er til ældre modeller. Jeg ved ikke i hvilket omfang ældre modeller hos B&O er blevet opdateret med ny softwareplatform.

Men trenden er jo desværre, at alle undtaget Android-baserede modeller må leve med den platform de leveres med. Der er ingen signaler om, at man vil til at ændre den praksis hos LG.
Brugeravatar
Af Rasmus Larsen
#259650 Bang & Olufsen oplyser, at den seneste firmware fra LG også kommer til Eclipse. SoundCenter understøtter dog ikke Dolby TrueHD og der er heller ikke konkrete planer om at tilføje det.

Om Technicolor-profilen er unik for LGs TV, vides endnu ikke, men B&O holder os opdateret på sagen.
Af dan.samsøe
#260163 Så er det installeret på væggen :-) Fantastisk billede og lyd....

Et spørgsmål. Jeg har indstillet billedprofilen efter jeres anbefalinger og det er super. Men når man ser HDR eller Dolby Vision så skifter det automatisk over på en prædefineret billedprofil. Har I også ændret indstillinger på den?
Brugeravatar
Af Torben Rasmussen
#260171 Ja. Den er der endnu mindre styr på. Vi har ikke testmønstre, der kan trigge DV og Calman har ikke et ordentlig flow til kalibrering af DV heller.
Brugeravatar
Af Feliks
#261191 I skriver at det er svært at sammenligne med konkurrenter, da prisen er så meget højere. Men i nævner slet ikke Loewe, som jo velsagtens er B&Os direkte konkurrent i den her sammenhæng. Deres Bild7 er prissat lidt lavere, og Bild9 befinder sig i nogenlunde samme (vanvittige) luftlag. Det kunne være interessant om i drog sammenligning imellem disse to konkurrenter.
Brugeravatar
Af Torben Rasmussen
#261200 Vi har ikke testet Loewe og kun set dem lejlighedsvist ved messer, så jeg vil helst ikke udtale mig om hvorvidt de er en værdig kandidat. Lydmæssigt, så har jeg dog ikke været imponeret over 7 eller 9, men igen så er det svært at vurdere på et messegulv, selvom Loewes stand stod ret isoleret.
Af Emilos88
#266781 Nu hvor I reklamere så meget for tv'et så begynder det at friste over evne, men der er nogle få spørgsmål som jeg gerne kunne tænke mig besvaret.

Ved I om 60Hz problemet med Dolby Vision er løst, eller hvornår det bliver løst,

Ved I hvornår Mybuttons begynder at virke?

B&O har en video på youtube der viser brug af en Google Home på en Horizon, er det samme mulig på en Eclipse, og skal der er BEOLINK GATEWAY imellem?

Andre må meget gerne svare også hvis de kan :)
Brugeravatar
Af Torben Rasmussen
#266790 Jeg har oplevet problemet med DV på andre LG-TV, så jeg er ikke sikker på, at det er 100% relateret til Eclipse. DV har jo efterfølgende vist sig at have andre mangler også. Problemet med at signalet forsvinder på ATV 4K løses ved blot at lade boksen styre SDR/HDR og frekvens automatisk for så holder interfacet op med at køre i 60 Hz 4K DV, men blot i 60 Hz 4K SDR. Det skulle ikke give problemer.

De øvrige spørgsmål har jeg ikke svaret på, men Horizon kører jo et helt andet styresystem end Eclipse, så du får ikke samme Google-funktioner på Eclipse. LG tilføjer Google Assistent på deres 2018-modeller, og Eclipse på formodes at ryge op på denne platform når der skal 2018-skærme i pakken (C8) i stedet for 2017-skærme (C7). Jeg er selv lidt spændt på hvordan de tackler dén.
Af Emilos88
#266802 Hej Torben,

Det var dette jeg tænkte på:
https://www.youtube.com/watch?v=ISpY3BNk21E

Virker meget smart, umiddelbart ikke noget der skyldes Android platformen, og derfor tænkte jeg at dette også måske var muligt på Eclipse, men om den skal bruge en gateway synes jeg ikke at blive klog på.

Løsning du snakker om med Apple tv, skal det forstås sådan at det kun er interface at der er problem, men ikke ved afspilning i Netflix eller Itunes eksempelvis.
Brugeravatar
Af Torben Rasmussen
#266808 Det er kun 60 Hz 4K Dolby Vision, som giver problemer og det eneste sted på ATV, hvor der afspilles indhold i så høj frekvens, er hvis du sætter boksen til at køre fixed 4K DV i 60 Hz. Sætter du den til at styre frekvens og HDR automatisk, så vil du kunne sætte interfacet til at køre 60 Hz 4K SDR og så skifter den selv til HDR når der er film. Ingen film er skudt i 60 Hz DV, så du render ikke ind i begrænsningen, som jeg omtaler i anmeldelsen.

Den video du linker til benytter en Chromecast i Horizon. Det har som sådan ikke noget med Horizon at gøre - du skal bare have en CC sat i TV'et og så have Googles højttaler.