Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonPremier League forbliver på Viaplay frem til 2028 - FlatpanelsDK

Premier League forbliver på Viaplay frem til 2028

06 Feb 2020 | Rasmus Larsen |

Premier League-fodbold vil kunne findes på Viaplay helt frem til 2028. Det bekræftes i dag. Udvalgte kampe vil også blive sendt på tv-kanaler.

Premier League rettigheder

NENT Group, som står bag bl.a. Viaplay, TV3-netværket og Viasat, sidder på rettighederne til en række ligaer, herunder Champions League, Premier League, fodbold-EM 2020, Superliga og Formel 1. Det er i dag bekræftet, at NENT har forlænget rettighederne til Premier League frem til 2028. Selskabet siger, at "Viaplay bliver hjem for Premier League i Sverige, Norge, Danmark og Finland" frem til 2028. Udvalgte kampe skal også sendes på tv-kanaler. - "Vi sender allerede en bred vifte af sportsbegivenheder, men det her er en milepæl i vores historie med sport. At Premier League igen har valgt os som langsigtet strategisk partner gør os meget stolte. Med eksklusive rettigheder i fire nordiske markeder helt frem til 2028 står NENT Group stærkere end nogensinde, og vi er fast besluttet på bygge ovenpå den position og give sportsfans på tværs af regionen en endnu bedre dækning af denne fantastiske rettighed," siger Anders Jensen, direktør, NENT Group. NENT har allerede de aktuelle rettigheder til Premier League. Den aftale udløber i 2022. I denne periode har NENT videresolgt rettigheder til halvdelen af Premier League-kampene til YouSees Xee-kanal, mens de resterende vises på TV3-kanalerne. Kun Viaplay streamer samtlige kampe. Det oplyses ikke, om man på samme måde vil videresælge en pulje kampe fra 2022 og frem. Købsprisen for rettighederne oplyses heller ikke.

Premier League på Viaplay

Premier League i 4K-kvalitet

Udvalgte Premier League-kampe streames og sendes streames i 4K-kvalitet. Det sker på Viaplay samt Viasat Ultra HD-kanalen, der findes hos tv-distributører. For at streame 4K-kvalitet fra Viaplay kræves Apple TV 4K og Chromecast Ultra. Oversigten over sportsudsendelser i 4K findes også på andre enheder og platforme, men her får man højest 1080p igennem, ifølge selskabet. For at modtage kanalen i 4K kræves et TV med HEVC-dekodning. Læs også: Fodbold-EM 2020 streames i Viaplays basispakke - kræver ikke sportspakken Viaplays sportspakke koster i dag 309 kr/md. efter flere prisstigninger i de seneste år.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Eksklusivt første kig: Sonys nye 2024 miniLED LCD og OLED TV

17 Apr 2024 |

Sony vender blikket mod 4000 nits som næste skridt for HDR

17 Apr 2024 |

Første lyt: Sonys 2024 Bravia Theatre soundbarer, 360-lydsystem

17 Apr 2024 |

DR melder om succes med nyt DRTV-arkivtilbud

17 Apr 2024 |

'Dune 2' kan nu købes og lejes i 4K Dolby Vision & Atmos – se priser

16 Apr 2024 |

Bekræftet: Disney+ får Europa League & Conference League i Danmark

16 Apr 2024 |