Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonVideo: LGs imponerende nedrullende OLED TV - FlatpanelsDK

Video: LGs imponerende nedrullende OLED TV

08 Jan 2020 | Torben Rasmussen |

Flatpanels havde mulighed for at kigge nærmere på LG Displays nedrullende OLED-skærm. Det er et imponerende syn, men stadig blot et koncept. LGs OLED TV, der ruller op, lanceres derimod i år.

Sammenrullende OLED TV

Det er ikke længere science fiction. For to år siden fremviste LG Display for første gang en sammenrullelig OLED-skærm i TV-format og i løbet af 2020 lancerer LG Electronics et konsumprodukt baseret på panelet. Det 65-tommer store RX OLED TV skal koste svimlende 60.000 dollars, men man skal naturligvis starte et sted. På CES 2020 fremviste LG en version, som ruller ned fra loftet. Det nedrullende OLED TV måler ligeledes 65 tommer, så det er ikke en direkte erstatning for projektorer endnu, men potentialet er åbenlyst. Nu skal LG arbejde med at nedbringe omkostningerne drastisk. Under en lukket seance havde Flatpanels mulighed for at undersøge skærmen lidt nærmere. I videoen nedenfor ser du, hvordan skærmen fungerer. Det hele er muligt fordi en OLED-skærm består af et enkelt og meget tyndt lag, som opretholder billedkvaliteten på trods af dets sammenrullelige egenskaber. OLED er også teknologien, som muliggør foldbare telefoner.
Ude på den åbne stand havde LG Electronics installeret adskillige sammenrullelige RX OLED TV som del i en større blikfangsopsætning. Her var RX-modellen dog i stedet vendt på hovedet for at opnå den nedrullende effekt.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |

Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

24 Apr 2024 |

SkyShowtime er i dag blevet både billigere og dyrere

23 Apr 2024 |

Meta åbner Horizon OS for andre headset-producenter

23 Apr 2024 |

Viaplay: Reklamepakke og ny indsats mod kontodeling til sommer

23 Apr 2024 |