Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonFilmtjenesten Flixster lukker - film kan overføres til Google Play - FlatpanelsDK

Filmtjenesten Flixster lukker - film kan overføres til Google Play

25 Sep 2019 | Rasmus Larsen |

Filmtjenesten Flixster lukker den 18. december 2019. Købefilm i kataloget kan overføres til Google Play Film, men det fungerer ikke med alle titler.

Flixster lukker

Flixster har eksisteret i adskillige år som en online filmtjeneste. Den har bl.a. været populær ift. at indløse de digitale koder, som medfølger ved køb af filmskiver. Men snart er det slut. Efter UltraViolet - den fælles digitale filmhylde - tidligere på året lukkede, drejer Flixster nu også nøglen om. Det sker den 18. december 2019. - "Flixster Video planlægger at lukke sin hjemmeside, applikationer og operationer den 18. december 2019," skriver selskabet på sin hjemmeside. Selvom Flixster aldrig har fået sit store gennembrud herhjemme, så rammer lukningen også danskere. Har man film liggende hos Flixster, så kan de overføres til Google Play frem til den 18. december, oplyser selskabet. Der henvises til denne supportside. - "For at du kan fortsætte med at nyde din videosamling efter nedlukningen af Flixster Video, har vi sørget for at tillade Flixster Videobrugere at flytte tilgængelige videoer fra deres Flixster Videosamlinger til Google Play."

Flixster

Risiko ved at eje digitalt

Det er dog ikke alle film, som kan rykkes over. "Vær venligst opmærksom på, at visse videoer i din Flixster Videosamling muligvis ikke kan flyttes til Google Play", lyder det, og i Flatpanels forum er der allerede eksempler på titler, som ikke kan overføres. Der er lignende eksempler i Storbritannien, hvor Flixster var mere udbredt. Flixster er den anden filmtjeneste, som lukker i år. Tidligere på året lukkede nordiske Plejmo. Dengang kunne film overføres til Blockbuster. Selvom film kan overføres og man derved kan bibeholder adgangen, så illustrerer lukningen af Plejmo og Flixster faren ved at købe film online hos mindre etablerede tjenester. I USA har man vha. Movies Anywhere-tjenesten mulighed for at knytte forskellige filmtjenester til en samlet filmhylde-app, hvor alle film samles. Købte film flyder desuden imellem f.eks. Apple iTunes og Google Play Film. Movies Anywhere opererer endnu ikke udenfor USA.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |

Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

24 Apr 2024 |

SkyShowtime er i dag blevet både billigere og dyrere

23 Apr 2024 |

Meta åbner Horizon OS for andre headset-producenter

23 Apr 2024 |

Viaplay: Reklamepakke og ny indsats mod kontodeling til sommer

23 Apr 2024 |