Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonAlle film i Marvel Cinematic Universe restaureres i 4K - FlatpanelsDK

Alle film i Marvel Cinematic Universe restaureres i 4K

10 Jun 2019 | Rasmus Larsen |

De film i Marvel Cinematic Universe (MCU), der stadig ikke er udgivet på UHD Blu-ray eller online i 4K, er ved at blive restaureret. Det bekræftes i et interview med Collider.

Alle Marvel-film i 4K

Disney har udgivet de fleste nyere Marvel-film på UHD Blu-ray, men der mangler stadig en del titler fra bagkataloget, herunder Iron Man-trilogien, Guardians of the Galaxy, to Thor-film, Doctor Strange og Ant-Man.

I et interview (se videoen nedenfor) med Captain Marvel-producenterne Victoria Alonso og Jonathan Schwartz bekræftes det, at alle disse titler er ved at blive restaureret i 4K-opløsning, så de kan udgives til hjemmebrug.

- "We are going to remaster all of our films in 4K. We’re in the process of doing that, so it’s all happening."

Marvels udgivelser i 4K (og HDR) ser generelt nydelige ud, så det vil naturligvis glæde en del fans. Vi kender dog ikke de nærmere detaljer og det står eksempelvis ikke klart, om Disney fortsat vil se bort fra Dolby Vision på sine UHD Blu-ray-udgivelser og kun bruge formatet på online-udgivelser (som ikke sælges i Danmark).


 Iron Man


Nogle amerikanske forhandlere er allerede begyndt at tage imod forudbestillinger på Iron Man og Thor på UHD Blu-ray. De forventes at være klar i august eller september. Captain Marvel udgives i USA i morgen og i Danmark i juli.

Disney lancerer senere på året sin Disney+ streamingtjeneste, men har ikke bekræftet, om streaming i 4K HDR-kvalitet vil være klar til lancering. Selskabet bekræfter dog, at de fortsat vil udgive film på fysiske medier efter lanceringen af Disney+.



- Kilde: Collider

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Eksklusivt første kig: Sonys nye 2024 miniLED LCD og OLED TV

17 Apr 2024 |

Sony vender blikket mod 4000 nits som næste skridt for HDR

17 Apr 2024 |

Første lyt: Sonys 2024 Bravia Theatre soundbarer, 360-lydsystem

17 Apr 2024 |

DR melder om succes med nyt DRTV-arkivtilbud

17 Apr 2024 |

'Dune 2' kan nu købes og lejes i 4K Dolby Vision & Atmos – se priser

16 Apr 2024 |

Bekræftet: Disney+ får Europa League & Conference League i Danmark

16 Apr 2024 |