Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonApple afholder 'show time' event den 25. marts - FlatpanelsDK

Apple afholder 'show time' event den 25. marts

12 Mar 2019 | Rasmus Larsen |

Apple har bekræftet, at de afholder et ’show time’ event den 25. marts, hvor selskabet forventes at løfte sløret for en streamingtjeneste med tv-indhold og film.

It’s show time

Bloomberg hævdede i sidste måned, at Apple gik med planer om at afsløre sin videotjeneste den 25. marts. Selskabet har nu bekræftet datoen ved at udsende animerede invitationer med titlen “it’s show time”.



John Paczkowski tilføjer, at Apple benyttede samme titel i 2006, hvor de præsenterede den boks, som senere skulle blive til Apple TV.

På tjenesten vil selskabet tilbyde egenproducerede film og tv-programmer. Apple har allerede bekræftet en håndful titler, foruden samarbejdsaftaler med Oprah Winfrey og Steven Spielberg. Indholdet forventes at blive tilgængeligt via en ny version af Apple’s ’TV’ app, som dog endnu ikke er lanceret i Danmark.

Vi håber også på at høre mere om Apples planer for AirPlay 2, HomeKit og iTunes i tv-skærme fra LG, Samsung, Sony og Vizio. Flatpanels er ikke med i Cupertino, men dækker nyhederne fra begivenheden. Det sker den 25. marts og hele seancen vil af alle interesserede kunne livestreames, herunder på Apple TV.

Disney og WarnerMedia lancerer også streamingtjenester senere på året.

- Kilde: Apple via John Paczkowski

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |

Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

24 Apr 2024 |

SkyShowtime er i dag blevet både billigere og dyrere

23 Apr 2024 |

Meta åbner Horizon OS for andre headset-producenter

23 Apr 2024 |

Viaplay: Reklamepakke og ny indsats mod kontodeling til sommer

23 Apr 2024 |