Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonDplay har frigivet app til Android TV - FlatpanelsDK

Dplay har frigivet app til Android TV

01 Feb 2019 | Rasmus Larsen |

Discoverys Dplay streamingtjeneste, som tilbyder både gratis og betalt indhold, kan nu anvendes på Android TV, hvis katalog af danske apps er blevet udbygget markant på det seneste.

Dplay på Android TV

Da vi i slutningen af 2015 gjorde status på førsteåret for Android TV, kunne vi skuffende konstatere, at ikke en eneste dansk udbyder havde frigivet en app til platformen. Den situation bestod helt frem til januar 2017, hvor Viaplay blev første danske tjeneste til at tage springet.

Siden da vi fået YouSee, Blockbuster, TV2 Play og HBO Nordic. Det begynder at ligne noget.

Discoverys streamingtjeneste Dplay, der også opererer i andre nordiske lande, kan nu ligeledes findes på Android TV-platformen. Det er lidt uklart præcis, hvornår app’en udkom i Danmark. I Sverige skete det vist i december, men app’en til danskerne udgives under et andet ID og ser umiddelbart ud til at være udgivet i i december eller januar.


 Dplay på Android TV


- ”Nu er Dplay-appen tilgængelig for både mobile enheder og Android TV. Du kan naturligvis se vores programmer lige når det passer dig – der er flere tusinde timers underholdning helt gratis. Med Dplay Premium får du desuden adgang til endnu mere indhold og eksklusive snigpremierer - helt uden reklamer,” skriver Discovery.

App’en virker med vores Android 7 og 8-enheder og umiddelbart på tværs af Sony og Philips TV samt bokse såsom Nvidia Shield. Dplay er også tilgængelig på Apple TV og Samsung Smart TV samt via Chromecast og Airplay.

Dplay bød engang på sport fra Kanal 5 og Canal 9, men sporten er sidenhen rykket til Eurosport Player, der også ejes af Discovery. Dplay tilbyder i dag gratis adgang med reklamer til udvalgt indhold fra bl.a. Kanal 4 og Kanal 5. Et abonnement, som giver adgang til yderligere indhold uden reklamer, koster 99 kroner per måned.

App'en kan findes i Google Play-butikken.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Netflix' satsning på live-sport begynder at tage form

29 Mar 2024 |

Apple eksperimenterer med sport i 8K 3D

29 Mar 2024 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Netflix i april

29 Mar 2024 |

Oversigt: Samsung 2024 TV-skærme

28 Mar 2024 |

Læk: Ny hvid Xbox Series X dropper UHD Blu-ray drevet

28 Mar 2024 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Disney+ i april

28 Mar 2024 |