Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonCalMAN Home gør auto-kalibrering lettere og billigere - FlatpanelsDK

CalMAN Home gør auto-kalibrering lettere og billigere

01 Feb 2019 | Rasmus Larsen |

Portrait Displays har annonceret en ny, billigere version af sin CalMAN software, der ”fjerner kompleksiteten og kun viser det, som er nødvendigt for at udføre en farvekalibrering”. Hver version vil understøtte tv-skærme fra en specifik producent.

CalMAN Home på vej

CalMAN softwaren, der benyttes til at kalibrere skærme så de fremviser mere korrekte farver, findes på nuværende tidspunkt som løsninger, der spænder fra ‘Ultimate’ ($2995) til ‘Home Enthusiast’ ($399). En ny, billigere ’CalMAN Home’ version lanceres inden længe, siger selskabet.

- “CalMAN Home kalibreringsløsningerne fjerner kompleksiteten og viser kun det, som er nødvendigt for at udføre en farvekalibrering,” siger Jason Ramirez, CalMAN Senior Product Manager, Portrait Displays.

Selskabet forklarer, at hver version af CalMAN Home understøtter tv-skærme fra en specifik producent, hvorfor softwaren bliver billigere. Home-udgaven vil også understøtte AutoCal (auto-kalibrering), der modsat manuel kalibrering, hvor man sidder og trækker i indstillingspunkterne i skærmens billedmenu, automatisk indstiller skærmen.


 CalMAN


- “Portrait Displays anerkender, at forbrugernes krav til farvegengivelse bliver stadig mere sofistikerede,” siger Eric Brumm, direktør, Portrait Displays. “Vi er nu i stand til at tilbyde forbrugerne kalibreringsløsninger, der koster mindre, der er specifikke for deres behov og som giver mulighed for at skabe fantastiske kalibreringsresultater på professionelt niveau.”

Skærmkalibrering kræver typisk tre komponenter; en måleenhed til at måle på skærmen; en mønster-generator til at skabe videomønstrene; og software såsom CalMAN. På CES 2019 annoncerede LG og Panasonic,at visse 2019-modeller vil have indbygget mønstergenerator, så der ikke længere kræves særskilt hardware.

- “Med en indbygget mønstergenerator behøver forbrugerne ikke længere at købe en ekstern enhed for at skabe videotestmønstre. Disse teknologiske fremskridt fra LG og Panasonic parret med CalMAN Home muliggør en ekstremt billig løsning for farvekalibrering,” lyder det fra selskabet.

Portrait Displays siger, at CalMAN Home bliver tilgængelig inden længe, men de vil endnu afsløre, hvad prisen bliver.

- Kilde: Portrait Displays

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |

Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

24 Apr 2024 |

SkyShowtime er i dag blevet både billigere og dyrere

23 Apr 2024 |

Meta åbner Horizon OS for andre headset-producenter

23 Apr 2024 |

Viaplay: Reklamepakke og ny indsats mod kontodeling til sommer

23 Apr 2024 |