Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonB&O udgiver AR-app: Visualisér TV & højttalere i din stue - FlatpanelsDK

B&O udgiver AR-app: Visualisér TV & højttalere i din stue

08 Oct 2018 | Rasmus Larsen |

Bang & Olufsen har udgivet en AR-app til iPhone og iPad, som kan vise dig, hvordan deres produkter ser ud i dine hjemlige omgivelser. Den indeholder både TV og højttalere.

B&O AR Experience

App’en hedder B&O AR Experience, en forkortelse for “Augmented Reality Experience”. Den er naturligvis gratis, da B&O håber, at den kan give inspiration til at investere i deres forskellige produkter, når de først er visualiseret i vante omgivelser.

App’en bruger telefonens kamera og Apples ARKit til at analysere dine omgivelser og identificere bl.a. gulve og flader. Herefter kan du placere tv-skærmene BeoVision Eclipse og BeoVision Horizon (stående eller væghængt), højttalere såsom BeoSound Edge og BeoPlay A9 samt BeoSound Shape i mange forskellige konfigurationer.


 B&O AR Experience


Med app’en følger B&O i fodsporene på bl.a. IKEA, som var en af de første parter til at udgive en AR-app baseret på Apples ARKit-teknologi. For nogle år tilbage frigav flere tv-producenter lignende apps, som dog var noget mere simple i form og funktion.

Nyeste AR-teknologi giver nye muligheder for bedre at visualisere objekter i omgivelser fra flere vinkler. Når du har placeret et B&O-produkt, kan du bl.a. gå rundt om produktet. Det er desuden muligt at placere flere produkter samtidig, herunder stereo-højttalere. Selskabet oplyser ikke, hvem der har udviklet app’en.

B&O AR Experience app’en er kompatibel med iPhone 6s og nyere samt iPad Pro (2017) og nyere. Den kræver iOS 12 og kan hentes her.


 B&O AR Experience

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

SkyShowtime er i dag blevet både billigere og dyrere

23 Apr 2024 |

Meta åbner Horizon OS for andre headset-producenter

23 Apr 2024 |

Viaplay: Reklamepakke og ny indsats mod kontodeling til sommer

23 Apr 2024 |

Apple tæt på globale rettigheder til FIFAs nye fodbold-VM for klubber

23 Apr 2024 |

Sportsanalytiker: Usikkert om Europa League gør en forskel for Disney+

22 Apr 2024 |

Ny type OLED går i masseproduktion i december 2024

22 Apr 2024 |