Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonPower åbner snart i Holbæk og lover "skarpe priser på TV" - FlatpanelsDK

Power åbner snart i Holbæk og lover "skarpe priser på TV"

02 Oct 2018 | Rasmus Larsen |

Powers næste butiksåbning sker inden udgangen af november. Butikken kommer til at ligge i Holbæk og kæden lover, at der på åbningsdagen vil være ”skarpe priser” på bl.a. OLED-skærme. 

Power åbner i Holbæk

Power har åbnet en stribe butikker landet over siden de i 2015 trådte ind i Danmark, hvilket har presset priserne på særligt tv-skærme. I 2018 har kæden indtil videre trukket en smule i bremsen, men indenfor et par måneder sker der igen noget.

Det bliver i Holbæk Mega Center, at Power åbner sin 13. butik i de forhenværende lokaler for Expert og Punkt 1. Butikken vil være på ca. 1.300 kvadratmeter, hvilket er lidt mindre end de andre butikker, men der der er tale om ”en fuldsortiments-forretning” med bl.a. tv-skærme, telefoner, computere og hårde hvidevarer. Dagbladet Nordvestnyt var først ude med nyheden om Power Holbæk.

- ”Vi har kigget en del på mulighederne for at etablere os i Holbæk. Det var egentlig meningen, at vi ville tage et år, hvor vi ville koncentrere os om lønsomheden, men muligheden i Holbæk opstod, da Punkt 1 lukkede. Det er egentlig kommet over natten,” siger Jesper Boysen, adm. direktør, Power.


Jesper Boysen, Power


Tilbud på TV

Med butiksåbningen skydes priskrigen på tv-skærme i gang på ny. Overfor Flatpanels oplyses det, at der vil være skarpe åbningstilbud, herunder på tv-skærme i almindelighed og OLED-tv.

- ”Vi garanterer som altid skarpe priser på TV – også på OLED og QLED,” siger Sebastian Holm Lillelund, salgschef for Lyd & Billede, Power.

Power har endnu ikke sat dato på, men siger, at butikken bliver klar til julehandlen, hvilket vil sige senest i løbet af november. Hold øje med power.dk for yderligere information. De bedste tilbud fra åbningen vil senere indgå i Tilbudsjagten.

- Kilde: Power via sn.dk

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Oversigt: Samsung 2024 TV-skærme

28 Mar 2024 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Disney+ i april

28 Mar 2024 |

Sony søsætter satsning på gratis-kanaler med reklamer i Danmark

28 Mar 2024 |

Philips Hue får dybere integration med Samsung TV

27 Mar 2024 |

Amazon Prime Video skal sende Premier League hver lørdag i Danmark

27 Mar 2024 |

'Dybet', 'Aliens', 'Titanic' og 'Livsfarlig løgn' endelig klar i 4K i Danmark

26 Mar 2024 |