Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonNy Yamaha MusicCast 400 soundbar kan udvides til 5.1 surround - FlatpanelsDK

Ny Yamaha MusicCast 400 soundbar kan udvides til 5.1 surround

08 Aug 2018 | Rasmus Larsen |

Den nye Yamaha MusicCast Bar 400 håndterer HD-lyd samt både Dolby og DTS. Den kan desuden udvides til 5.1 surround via trådløse baghøjttalere og MusicCast-protokollen.

Yamaha MusicCast Bar 400

Yamaha udvider sin portefølje af produkter, som er kompatible med MusicCast-systemet. Det tillader, at flere højttalere forbindes trådløst. Foruden musik i multirum, kan MusicCast udvide tv-lyden.

Yamaha MusicCast Bar 400 dækker over en soundbar og en trådløs subwoofer. Indeni er der fire bas/midttone-enheder samt to diskanter, hvilket leverer et samlet output på 100W. Den understøtter HD-lyd samt både Dolby og DTS, herunder DTS Virtual:X der har til hensigt at simulere en surroundeffekt. Bar 400 understøtter imidlertid ikke DTS:X og Dolby Atmos, som forbeholdes Yamahas dyrere produkter.


 Yamaha MusicCast Bar 400


Det er muligt at udvide tv-lyden til 5.1 surround ved at tilføje trådløse baghøjttalere i form af enten MusicCast 20 eller MusicCast 50. Den øgede fleksibilitet er godt nyt for husstande, der ikke ønsker en komplet HiFi-opstilling, men vær dog opmærksom på, at det – indtil videre – er begrænset til Yamaha-produktfamilien. Visse andre multirumsprotokoller gør det muligt at mikse højttalere fra forskellige producenter.

Selskabet lægger vægt på, at Bar 400 understøtter Bluetooth, Apple Airplay og Spotify Connect til musikafspilning samt Alexa stemmestyring (kræver Amazon Echo eller Dot). Den er udstyret med en HDMI-indgang, en HDMI-udgang (med ARC), optisk lyd og AUX.


 Yamaha MusicCast Bar 400


Herudover kan soundbaren håndtere 4K og HDR passthrough, inklusiv for HLG og Dolby Vision. Det sikrer, at f.eks. en UHD Blu-ray-afspiller eller Apple TV 4K kan sløjfes igennem soundbaren uden at video-delen begrænses.

Yamaha vil desuden sælge en billigere Bar 40 med mange af de samme funktioner, men uden medfølgende subwoofer.

Yamaha Bar 400 skal ud og konkurrere med andre soundbarer i mellemklassen fra LG, Samsung, Sony m.fl. Den lanceres i Europa til september. Den danske vejledende pris er ikke annonceret, men den lader til at lande på ca. 5.500 kroner. MusicCast 20, der kan benyttes som baghøjttaler, koster 2000 kroner.



Yamaha Bar 400 (YAS-408) - specifikationer

- (Centre Unit) : Four 4.6 cm (1-3/4”) woofers, Dual 2.5 cm (1") tweeters, (Subwoofer) : 16 cm (6-1/2”) cone woofer
- 3D surround sound with DTS Virtual:X
- Clear Voice mode makes movie dialogue stand out and easier to hear
- Alexa voice control compatibility* (*Availability varies by region)
- Music streaming services built-in
- MusicCast multi-room technology
- Wireless subwoofer
- Ability to add wireless surround sound speaker/s* (*MusicCast 20 or MusicCast 50)
- High-Resolution Audio
- HDMI (ARC), optical, aux input, Ethernet connectivity

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Netflix' satsning på live-sport begynder at tage form

29 Mar 2024 |

Apple eksperimenterer med sport i 8K 3D

29 Mar 2024 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Netflix i april

29 Mar 2024 |

Oversigt: Samsung 2024 TV-skærme

28 Mar 2024 |

Læk: Ny hvid Xbox Series X dropper UHD Blu-ray drevet

28 Mar 2024 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Disney+ i april

28 Mar 2024 |