Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonApples iOS/tvOS 11.4 byder (måske) på Airplay 2 - FlatpanelsDK

Apples iOS/tvOS 11.4 byder (måske) på Airplay 2

04 Apr 2018 | Rasmus Larsen |

Den nye trådløse lydprotokol er inkluderet i betaudgaven af tvOS 11.4, som frigives senere på året. Airplay 2 var også kortvarigt inkluderet i version 11.3, men blev fjernet før frigivelsen.

Airplay 2 i tvOS 11.4?

Kunder og partnere har ventet længe på Airplay 2, som er blevet udskudt over flere omgange. Lydprotokollen, der åbner for bl.a. multirum, stereoparring med HomePod og integration med HomeKit, blev præsenteret sidste sommer på Apples årlige udviklerkonference.

Airplay 2 var kortvarigt aktiveret i version 11.3 af Apples styresystemer, men blev fjernet forud for frigivelsen. Nu er lydprotokollen igen inkluderet i version 11.4 af iOS til iPhone/iPad samt tvOS til Apple TV.


Airplay 2


Airplay 2 understøtter både video og lyd. Foruden Apples egen HomePod, støtter producenter såsom Bang & Olufsen, Bose, Sonos, Denon, Marantz, B&W, Libratone, Polk og Bluesound op om projektet. Visse produkter kan firmwareopdateres. Det vil betyde, at man kan blande højttalere fra forskellige producenter i multirumsopsætning i hjemmet.

Med mindre planerne ændrer sig igen, er det med frigivelsen af iOS/tvOS 11.4, at Airplay 2 introduceres. Det lader ikke umiddelbart til, at der er andre store nyheder i tvOS 11.4. De store nyheder forventes først i tvOS 12, som demonstreres i juni og forventes klar til efteråret.

Så hvornår kan vi få fingrene i iOS/tvOS 11.4? Første betaversion er netop udgivet og der plejer at blive udgivet 5-7 versioner med 2 ugers mellemrum før den endelige version slippes fri.


Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

'Dune 2' kan nu købes og lejes i 4K Dolby Vision & Atmos – se priser

16 Apr 2024 |

Bekræftet: Disney+ får Europa League & Conference League i Danmark

16 Apr 2024 |

Streamingforbruget når nye højder Danmark

16 Apr 2024 |

Altibox udmelder store prisstigninger på tv-pakker

16 Apr 2024 |

DTS:X lander på Disney+ i maj med 18 Marvel-film og Queens-koncert

15 Apr 2024 |

Medie: Disney tæt på store fodbold-rettigheder i Danmark

15 Apr 2024 |