Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonApple udfaser iTunes Store på første Apple TV & Windows XP/Vista - FlatpanelsDK

Apple udfaser iTunes Store på første Apple TV & Windows XP/Vista

26 Feb 2018 | Rasmus Larsen |

Apple bekræfter, at de den 25. maj i år udfaser iTunes Store på den første generation af Apple TV. Ændringerne vil også ramme Windows Vista og XP.

Skyldes sikkerhedsopdateringer

Selskabet siger, at det skyldes ”sikkerhedsændringer”. Man vil fortsat kunne bruge iTunes på Windows Vista og XP, men man vil ikke kunne tilgå iTunes-butikken for at købe eller downloade nyt indhold.

- ” Fra 25. maj introducerer Apple nogle sikkerhedsændringer, der forhindrer ældre Windows-computere i at bruge iTunes Store. Hvis du har en pc med Windows XP eller Vista, understøttes computeren ikke længere af Microsoft, og du kan ikke bruge den nyeste version af iTunes. Du kan fortsat bruge ældre versioner af iTunes på din Windows-pc uden understøttelse fra Apple. Du vil dog ikke kunne foretage nye køb i iTunes Store eller downloade tidligere køb igen på den pågældende computer,” skriver selskabet.


1st Gen Apple TV


Apple erklærede den første generation af Apple TV-boksen ”forældet” i 2015. Det er en betegnelse, som selskabet bruger, når de ikke længere agter at yge support til et givent produkt. Den lysegrå boks blev introduceret i 2007, hvilket betyder, at den har holdt hjulene kørende i omtrent 10 år. Den er ikke baseret på iOS-styresystem ligesom de nyere, sorte version af boksen.

- ”Fra 25. maj vil sikkerhedsændringerne også forhindre Apple TV (1. generation) i at bruge iTunes Store. Denne enhed er et forældet Apple-produkt og opdateres ikke for at understøtte disse sikkerhedsændringer.”

Du kan finde yderligere detaljer på Apples supportside her.

- Kilde: MacRumors

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Danske priser på 2024 Sony TV og lydprodukter

18 Apr 2024 |

YouTube vil blokere tredjeparts apps som SmartTube & NewPipe

18 Apr 2024 |

Eksklusivt første kig: Sonys nye 2024 miniLED LCD og OLED TV

17 Apr 2024 |

Sony vender blikket mod 4000 nits som næste skridt for HDR

17 Apr 2024 |

Første lyt: Sonys 2024 Bravia Theatre soundbarer, 360-lydsystem

17 Apr 2024 |

DR melder om succes med nyt DRTV-arkivtilbud

17 Apr 2024 |