Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonHTC på vej med trådløs VR og Vive Pro med højere opløsning - FlatpanelsDK

HTC på vej med trådløs VR og Vive Pro med højere opløsning

12 Jan 2018 | Rasmus Larsen |

På CES 2018 har HTC og Valve introduceret Vive Pro, et nyt VR-headset med højere opløsning, samt Vive Wireless, der er et retro-fit til Vive, som gør den trådløs.

Trådløs VR fra HTC

VR, eller virtual reality, fik et realitetstjek i 2017. Produkterne kunne ikke leve op til den hype, der var gået forud. HTC vil i 2018 arbejde på at forbedre VR på to af de punkter, hvor produkterne halter.

Du skal stadig placere et stort og klodset headset på ansigtet, men med Vive Wireless kan forbindelsen til PC’en blive trådløs. Der er tale om en lille adapter, som kan retro-fittes ovenpå dit nuværende Vive-headset.

- “Trådløs VR har været på næsten alle VR-brugeres ønskeseddel siden VR blev lanceret,” siger Frank Soqui, General Manager Virtual Reality Group hos Intel Corporation. “Sammen med HTC kan vi til fulde udnytte Intel’s WiGig technologi, og jeg kan garantere en trådløs VR-løsning, der tilfredsstiller selv den mest kræsne bruger.”

HTC Vive Wireless


Opgraderet HTC Vive Pro

HTC introducerer også et opgraderet headset, som selskabet har døbt HTC Vive Pro. Den har dual-OLED med en kombineret opløsning på 2880x1600 pixels, hvilket ifølge HTC er 78% mere end den nuværende Vive.

Lav opløsning er stadig en af de store begrænsninger i VR-headsets fordi skærmen/skærmene sidder så tæt på øjet. Den øgede opløsning i Vive Pro er et skridt på vejen, men flere har peget på, at opløsningen skal passere 8K for at blive optimal.

Vive Pro vejer desuden mindre, har en ny rem og har integrerede hovedtelefoner.

HTC Vive Pro


- ”Vive lancerer desuden et radikalt redesign af Viveport VR og Vive Video, med en række forbedringer i, hvordan man søger, oplever og køber VR-indhold Dermed kan alle Vive-brugere glæde sig til højere opløsning, forbedret lyd og komfort, trådløs VR og en endnu bedre oplevelse i Viveport,” tilføjer Rikard Steiber, president, Viveport.

HTC har ikke annonceret lanceringsdato og pris på Vive Pro. Selskabet siger, at Vive Wireless bliver den første trådløse VR-løsning på markedet, men sætter ikke dato på.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Max afslører priser: Bliver dyrere uden reklamer

19 Apr 2024 |

Sonys 2024-funktioner kommer også til A95L (QD-OLED)

19 Apr 2024 |

'Auto-kalibreret' Prime Video-profil introduceres i Sony TV

19 Apr 2024 |

Første kig: Nintendo retro-spil på Apple TV 4K og TV via AirPlay

19 Apr 2024 |

Danske priser på 2024 Sony TV og lydprodukter

18 Apr 2024 |

YouTube vil blokere tredjeparts apps som SmartTube & NewPipe

18 Apr 2024 |