Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonSony udvider med 2 Dolby Atmos-soundbarer - FlatpanelsDK

Sony udvider med 2 Dolby Atmos-soundbarer

10 Jan 2018 | Rasmus Larsen |

Sony lancerede sidste år sin første Dolby Atmos-soundbar og supplerer i år med yderligere to modeller. ZF9 håndterer desuden DTS:X, mens XF9000 matcher en af de nye tv-skærme.

To Dolby Atmos-soundbarer

HT-ZF9 er en 3.1 kanals soundbar, der simulerer lyd i højdekanalen, mens HT-XF9000 er en 2.1 kanels soundbar. Begge understøtter Dolby Atmos og DTS:X.

- ”HT-ZF9 og HT-XF9000 er begge skabt til at matche Sony BRAVIA® tv’er og er designet til at passe til en minimalistisk indretningsstil. HT-XF9000 har skrå kanter, som gør at den passer perfekt under det nye KD-XF90-tv fra Sony. Derudover kan du forbinde begge soundbars til dit tv via Bluetooth2, så du slipper for ledninger, der roder,” siger Sony.

Sony HT-ZF9 soundbar


Den nuværende HT-ST5000 forbliver på markedet som flagskibet. ZF9 placerer sig nedenunder i porteføljen. Den har ikke enheder, som kaster lyden mod loften ligesom sin storebror, men forsøger at simulere lyd i højden vha. en ’Vertical Surround’ funktion. Vil man udvide lyden yderligere kan man desuden tilkøbe trådløse baghøjttalere til ZF9.

- ”Du har også mulighed for at udvide din surroundlyd-oplevelse med en ægte surroundlyd-højttalerkonfiguration ved at tilføje et par SA-Z9R baghøjttalere, som er eksklusivt designet til at blive parret med HT-ZF9.”

Sony HT-XF9000 soundbar


Første indtryk

Sony tilføjer, at ZF9 kan lade signaler i 4K HDR, inklusiv Dolby Vision, passere igennem HDMI-kredsløbet, så man kan tilslutte den som mellemstation til tv’et. Den håndterer også high-res-lydformater samt Chromecast, Spotify Connect og bluetooth til musik.

Flatpanels hørte kort ZF9 på CES og den har ikke lige så meget højdeperspektiv som storebroderen ST5000, men leverer alligevel overbevisende lyd fra en soundbar-enhed. Den formår også at få en mere fylde ud af lyden pga. Dolby Atmos.

HT-ZF9 og HT-XF9000 lanceres til april. De danske priser kender vi endnu ikke. Yderligere information kan findes på sony.dk.

Sony HT-ZF9 soundbar

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

SkyShowtime er i dag blevet både billigere og dyrere

23 Apr 2024 |

Meta åbner Horizon OS for andre headset-producenter

23 Apr 2024 |

Viaplay: Reklamepakke og ny indsats mod kontodeling til sommer

23 Apr 2024 |

Apple tæt på globale rettigheder til FIFAs nye fodbold-VM for klubber

23 Apr 2024 |

Sportsanalytiker: Usikkert om Europa League gør en forskel for Disney+

22 Apr 2024 |

Ny type OLED går i masseproduktion i december 2024

22 Apr 2024 |