Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonCES 2018: LG Display fremviser 65" OLED-tv der kan rulles sammen - FlatpanelsDK

CES 2018: LG Display fremviser 65" OLED-tv der kan rulles sammen

07 Jan 2018 | Rasmus Larsen |

Ud over verdens første 8K OLED-tv, vil LG Display i næste uge på CES-messen præsentere verdens første tv-skærm, som kan rulles sammen. Det skriver CNET og The Verge.

Rul dit tv sammen

LG Display, LGs afdeling for skærmproduktion og udvikling, har arbejdet på OLED-teknologi, som gør det muligt at rulle en skærm sammen i flere år. På CES 2018 får vi for første gang mulighed for at opleve en sådan skærm i tv-format.

Når skærmen slukkes, rulles den sammen ned i foden.

 LG sammenrullelig 65-tommer OLED TV


Skærmen fremvises på CES 2018 af LG Display – ikke LG Electronics – fordi det stadig er en prototype og ikke et færdigt forbrugerprodukt. Det er ikke desto mindre lovende teknologi, som kan muliggøre nye typer produkter og måske overbevise forbrugere om at installere langt større tv-skærme i stuerne.

OLED kan deponeres på en række forskellige typer substrater, inklusiv glas og bøjeligt plastik. Denne prototype er så bøjelig, at den kan rulles sammen i en relativ beskeden stander.

LG sammenrullelig 65-tommer OLED TV


Vi kender ikke detaljerne på nuværende tidspunkt, men ved dog at skærmen har 4K-opløsning og at den er meget tynd. En af de unikke egenskaber ved OLED-teknologi er, at selv ved denne tykkelse, opretholdes billedkvaliteten. Vi jagter yderligere detaljer på CES 2018 i næste uge.

- Kilde: CNET, The Verge

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Max afslører priser: Bliver dyrere uden reklamer

19 Apr 2024 |

Sonys 2024-funktioner kommer også til A95L (QD-OLED)

19 Apr 2024 |

'Auto-kalibreret' Prime Video-profil introduceres i Sony TV

19 Apr 2024 |

Første kig: Nintendo retro-spil på Apple TV 4K og TV via AirPlay

19 Apr 2024 |

Danske priser på 2024 Sony TV og lydprodukter

18 Apr 2024 |

YouTube vil blokere tredjeparts apps som SmartTube & NewPipe

18 Apr 2024 |