Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonLG frigiver Dolby Vision firmware til UP970-afspilleren - FlatpanelsDK

LG frigiver Dolby Vision firmware til UP970-afspilleren

29 Aug 2017 | Rasmus Larsen |

Det tog sin tid, men firmwaren, der aktiverer Dolby Vision på LG UP970 UHD Blu-ray-afspilleren, er frigivet. LG bliver dermed anden producent, som tilbyder afspilning af Dolby Vision-skiver.

Opdateret 6.2.2018: LG har genudsendt opdateringen, nu også med Dolby Vision i Netflix.
Opdateret: LG har trukket software tilbage. Der er ikke sat dato på, hvornår den frigives igen.

Dolby Vision Blu-ray-afspiller

LG lancerede tidligere på året UP970. Ud over at være selskabets første UHD Blu-ray-afspiller, var det også en af de første afspillere til Dolby Vision-formatet. For at nyde film i den flotte billedkvalitet, måtte ejere dog vente adskillige måneder på en firmware-opdatering.

Firmwaren er nu frigivet og er ved at rulle ud. Hvis du ejer UP970 så kan opdateringen (BD.37.767.70811.C) installeres via afspillerens menu.

LG UP970 Blu-ray


LG bliver dermed det andet selskab, efter Oppo, som tilbyder en UHD Blu-ray-afspiller med understøttelse af Dolby Vision HDR-formatet. UP970 står i skrivende stund til ca. 2500 kroner. Herudover skal du bruge en TV-skærm med understøttelse af Dolby Vision.

Dolby Vision er et proprietært, premium HDR-format, som tilbyder visse fordele ift. HDR10-formatet, der i branchen betragtes som et base-format. De fleste store Hollywood-studier har udgivet, eller har planer om at udgive, filmskiver i formatet. Foreløbige titler dækker over: Despicable Me 1 og 2, The Fate of the Furious, Power Rangers, Transformers: The Last Knight og Resident Evil: Vendetta, med flere på vej.



- Kilde: LG via Highdefdigest

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Oversigt: Samsung 2024 TV-skærme

28 Mar 2024 |

Læk: Ny hvid Xbox Series X dropper UHD Blu-ray drevet

28 Mar 2024 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Disney+ i april

28 Mar 2024 |

Sony søsætter satsning på gratis-kanaler med reklamer i Danmark

28 Mar 2024 |

Philips Hue får dybere integration med Samsung TV

27 Mar 2024 |

Amazon Prime Video skal sende Premier League hver lørdag i Danmark

27 Mar 2024 |