Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonLionsgate udgiver sin første Dolby Vision UHD Blu-ray-film i juni - FlatpanelsDK

Lionsgate udgiver sin første Dolby Vision UHD Blu-ray-film i juni

04 May 2017 | Rasmus Larsen |

Power Rangers (2017) bliver Liongates første UHD Blu-ray-film i Dolby Vision-format. Hollywood-studiet bekræfter, at de skyder samarbejdet med Dolby i gang den 27. juni.

Power Rangers i Dolby Vision

Tidligere på ugen bekræftede Sony Pictures, at de springer på vognen og vil støtte op om Dolby Vision på UHD Blu-ray-skiver fra juli. Lionsgate starter en måned tidligere.

Power Rangers er en amerikansk superheltefilm. Fem teenagere skal finde de indre ekstraordinære evner frem for at redde verden fra en udefrakommende trussel. Ud over Dolby Vision HDR-billedkvalitet, vil skiven indeholde Dolby Atmos-soundtrack.

Power Rangers UHD Blu-ray
Det er Liongates første skive i det imponerende Dolby Vision HDR-format, der bl.a. udvider lysdynamikken og farverummet. På CES-messen tilbage i januar, blev det bekræftet, at Lionsgate var en af lanceringspartnerne til Dolby Vision UHD Blu-ray-film og at de første skiver skulle udgives i “starten af 2017”, men den plan er skredet en smule.

Det er vigtigt at understrege, at Dolby Vision-formatet er implementeret som en “lag” på UHD Blu-ray-skiver, hvilket betyder, at filmen også er lagret i en HDR10-version. HDR10 er påkrævet under UHD Blu-ray-standarden. Med andre ord; skiven kan afspilles i alle UHD Blu-ray-afspillere på markedet.

Lionsgate, Sony Pictures, Universal og Warner Bros vil alle bakke op om Dolby Vision på UHD Blu-ray. 20th Century Fox og Paramount har endnu ikke lagt vægt bag. Disney/Pixar er det eneste store Hollywood-studie, som ikke støtter op om UHD Blu-ray på nuværende tidspunkt, men de udgiver dog film i Dolby Vision-format i biograferne.

Power Rangers frigives internationalt den 27. juni 2017. Den danske dato er ikke bekræftet.

- Kilde: Lionsgate

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Max afslører priser: Bliver dyrere uden reklamer

19 Apr 2024 |

Sonys 2024-funktioner kommer også til A95L (QD-OLED)

19 Apr 2024 |

'Auto-kalibreret' Prime Video-profil introduceres i Sony TV

19 Apr 2024 |

Første kig: Nintendo retro-spil på Apple TV 4K og TV via AirPlay

19 Apr 2024 |

Danske priser på 2024 Sony TV og lydprodukter

18 Apr 2024 |

YouTube vil blokere tredjeparts apps som SmartTube & NewPipe

18 Apr 2024 |