Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonLG har endelig frigivet 'HDR Game mode' til B6 OLED i Europa - FlatpanelsDK

LG har endelig frigivet 'HDR Game mode' til B6 OLED i Europa

23 Mar 2017 | Rasmus Larsen |

Opdateringen som bringer med sig ‘HDR Game Mode’ til den populære LG B6 OLED blev udsendt i USA i januar 2017, men Europa har måtte kigge langt efter den. I går frigav LG endelig opdateringen i Europa. Summelyd fra højttalerne skulle også være blevet reduceret.

HDR Game Mode på LG B6 OLED

Den nye ‘HDR Game Mode’ er tiltænkt brug sammen med HDR-spil på PlayStation 4 og Xbox One S. High Dynamic Range bidrager til en stor forbedring af spiloplevelsen, men ejere i mange lejre har klaget over, at input lag – forsinkelsen fra indgangssignal til skærmen – har været for højt.

En streng af begivenheder har ført os til hvor vi står i dag. Gamere startede en underskriftsindsamling for at få LG til at udrulle en ’HDR Game Mode’ på 2016 OLED-tv. Selskabet gjorde netop dette på C6, E6 og G6 modellerne kort efter. Senere fik B6 OLED-modellen og visse LCD-tv samme opdatering, men kun i USA. Opdateringen skulle frigives kort efter i Europa, men blev forsinket.

LG fortæller FlatpanelsDK, at en af grundene til forsinkelsen skyldes et problem med ”tearing”, som amerikanere hurtigt spottede. Tearing betyder, at billedet kortvarigt inddeles i segmenter. En ny opdatering, som retter dette problem, er for nylig frigivet i USA. Rettelsen er også inkluderet i opdateringen til Europa, som netop er frigivet.

Udover B6 OLED, vil firmwaren virke til UH770V LCD-serien. Efter opdateringen er installeret skulle input lag med HDR-spil falde til ”under 30 ms”, ifølge LG.

LG B6 OLED


”Sound hum” issue

Det lader til at LG også har adresseret en fejl, i hvert fald til nogen grad, med de indbyggede højttalere. Visse ejere af B6-modellen har oplevet, at der fra højttalerne har lydt en summelyd. Det er dog ikke klart om fejlen er rettet fuldstændig.

Firmware 04.31.10 er tilgængelig til download på LGs danske supportside i dag. Efter du har downloadet den skal den overføres til en USB-nøgle og installeres. Firmwaren frigives senere via den indbyggede opdateringsfunktion i skærmene.

Dette markerer forhåbentlig afslutningen på udfordringerne med LGs B6 OLED. HDR på spilkonsoller kom som en overraskelse for næsten alle i branchen. Andre producenter har frigivet lignende opdateringer, men LG har været i stand til at sænke input lag mere end de fleste konkurrenter. LGs 2017 OLED-tv vil have en endnu bedre ’HDR Game Mode’ inkluderet, som bringer input lag yderligere ned til ca. 21 ms, som FlatpanelsDK kunne fortælle i januar 2017.

04.31.10 firmware release notes

1. Improve the sound Hum noise
2. Add the HDR Game mode to improve the input lag

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Oversigt: Samsung 2024 TV-skærme

28 Mar 2024 |

Læk: Ny hvid Xbox Series X dropper UHD Blu-ray drevet

28 Mar 2024 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Disney+ i april

28 Mar 2024 |

Sony søsætter satsning på gratis-kanaler med reklamer i Danmark

28 Mar 2024 |

Philips Hue får dybere integration med Samsung TV

27 Mar 2024 |

Amazon Prime Video skal sende Premier League hver lørdag i Danmark

27 Mar 2024 |