Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonWaoo's tv-app har fået Airplay - Chromecast følger senere - FlatpanelsDK

Waoo's tv-app har fået Airplay - Chromecast følger senere

14 Mar 2017 | Rasmus Larsen |

Waoo har opdateret sin app til iPad og Android-enheder med ny brugerflade. På iPad er der i samme omgang tilføjet understøttelse af Airplay. Understøttelse af Chromecast følger senere.

Airplay til Waoo web-tv

Som Waoo-kunde har du foruden tv-skærmen adgang til tv-kanaler via en app. Det er denne app, som har fået en opdatering i dag.

Den opdaterede app til iPad og Android-enheder indeholder først og fremmest en helt ny brugerflade. Herudover får brugere af iPad mulighed for at bruge Airplay til at sende tv-kanaler fra iPad trådløst over på tv-skærmen via Apple TV. Det kan være praktisk i eksempelvis soveværelset eller sommerhuset.

- ”Mobilitet og fleksibilitet betyder utroligt meget for mange TV-kunder, så vi fortsætter udbygningen af vores streamingtilbud. AirPlay er endnu en funktion, som gør det muligt for kunderne at se deres TV-produkter, hvor de vil. Og så streamer vi i øvrigt Waoo Web TV i høj kvalitet, så billedet også er godt på den store skærm, selvom den kommer fra en app,” siger Jørgen Stensgaard, adm. direktør i Waoo.

Waoo iPhone


Chromecast følger senere

Waoo siger, at kunderne har efterspurgt en løsning til både Airplay og Chromecast. Man har valgt at prioritere Airplay, men arbejder også på at integrere understøttelse af Chromecast.

- ”Vi får mange henvendelser fra kunder, som også gerne vil kunne streame Waoo Web TV fra deres Android-enheder op på den store skærm, og det vil vi naturligvis også gerne tilbyde. Vi har valgt at levere vores planlagte forbedringer af Waoo Web TV i nogle mindre bidder i stedet for at prøve at være klar med alt på engang. Jeg kan ikke love noget om præcis, hvornår Chromecast-funktionen er klar, men vi er i gang,” siger Jørgen Stensgaard.

Den opdaterede app er tilgængelig fra Apple App Store og Google Play i dag. Waoo's web-tv kan også ses via webbrowseren.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Max afslører priser: Bliver dyrere uden reklamer

19 Apr 2024 |

Sonys 2024-funktioner kommer også til A95L (QD-OLED)

19 Apr 2024 |

'Auto-kalibreret' Prime Video-profil introduceres i Sony TV

19 Apr 2024 |

Første kig: Nintendo retro-spil på Apple TV 4K og TV via AirPlay

19 Apr 2024 |

Danske priser på 2024 Sony TV og lydprodukter

18 Apr 2024 |

YouTube vil blokere tredjeparts apps som SmartTube & NewPipe

18 Apr 2024 |