Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonApple vil lave tv-serier & film - rygte - FlatpanelsDK

Apple vil lave tv-serier & film - rygte

12 Jan 2017 | Rasmus Larsen |

Apple er tæt på at underskrive aftaler om at skabe tv-serier og potentielt spillefilm, hvis man skal tro Wall Street Journal. De vil angiveligt tilbyde de første produktioner via Apple Music-tjenesten senere i 2017.

Vil have fod indenfor i Hollywood

Netflix gør det. Amazon ligeså. Og måske melder Apple sig snart på banen. Wall Street Journal mener at vide, at Apple indledningsvis holder fokus på tv-serier i stil med HBOs ’Westworld’ og Netflix’ ’Stranger Things’, men også kraftigt overvejer at finansiere film.

Apple har vel at mærke allerede rettigheder til visse tv-programmer, såsom ’Carpool Karaoke’ og er i gang med at producere en programserie om Dr. Dre, der har været ansat hos Apple siden opkøbet af selskabet Beats i 2014. De har også deltaget i produktionen af musikvideoer for store kunstnere på Apple Music.

Ambitionerne går dog langt ud over disse produktioner. Der vil angiveligt være tale om tv-serier og potentielt spillefilm, som skal tilbydes eksklusivt til kunder af tjenesten Apple Music. Indholdet vil ikke nødvendigvis have nogen forbindelse til musik, tilføjes det. Hvorfor Apple vælger at knytte det til Apple Music er uklart, men det kan være, at Apple ser det som en sidedør ind på markedet.

- “Executives at Apple have told people in Hollywood they hope to start offering original scripted content by the end of 2017,” skriver WSJ.

Apple TV


Kilderne siger dog samtidig, at Apple lægger forsigtigt ud. Det bliver til at starte med ikke en satsning til adskillige hundrede millioner, eller endda milliarder, dollars, ligesom Netflix, Amazon og tv-netværk spenderer.

Bloomberg har tidligere skrevet, at Apple også forsøger at presse Hollywood-filmstudierne til at tilbyde film på iTunes 2 uger efter biografpremieren.

Selskabet lancerede i 2015 den nye Apple TV-boks med tvOS og app-butik. På denne kan man allerede leje og købe film fra Hollywood-studierne via iTunes.

- Kilde: Wall Street Journal

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Max afslører priser: Bliver dyrere uden reklamer

19 Apr 2024 |

Sonys 2024-funktioner kommer også til A95L (QD-OLED)

19 Apr 2024 |

'Auto-kalibreret' Prime Video-profil introduceres i Sony TV

19 Apr 2024 |

Første kig: Nintendo retro-spil på Apple TV 4K og TV via AirPlay

19 Apr 2024 |

Danske priser på 2024 Sony TV og lydprodukter

18 Apr 2024 |

YouTube vil blokere tredjeparts apps som SmartTube & NewPipe

18 Apr 2024 |