Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonOppo's første UHD Blu-ray-afspiller skal koste 6.495 kr. i Danmark - FlatpanelsDK

Oppo's første UHD Blu-ray-afspiller skal koste 6.495 kr. i Danmark

03 Dec 2016 | Rasmus Larsen |

Den første UHD Blu-ray-afspiller, UDP-203, fra velrenomerede Oppo lander i Danmark indenfor de næste tre uger. Den skal koste 6.495 kroner, bekræfter den danske distributør

Oppo UHD Blu-ray-afspiller

Samsung, Panasonic og Microsoft har lanceret de tre første UHD Blu-ray-afspillere og over de kommende uger træder Oppo ind på markedet. Det sker med afspilleren UDP-203.

Afspilleren følger UHD Blu-ray-standarden, hvilket betyder, at den kan levere billeder i fantastisk 4K Ultra HD samt HDR (High Dynamic Range). Den understøtter også nye lydformater såsom Dolby Atmos. Oppo har sagt, at afspilleren fra start vil kunne håndtere HDR10-formatet, men at der arbejdes på tilføje Dolby Vision HDR-formatet med en senere opdatering.

Hvis det sker, bliver afspilleren den første til at understøtte Dolby Vision på UHD Blu-ray. Der findes endnu ikke film på Blu-ray i Dolby Vision, men de kommer næste år.

Oppo UDP-203


Afspilleren er i klassisk Oppo-design og i midten sidder en lille OLED-skærm til at vise information. På bagsiden finder man 2 HDMI-udgange (en til video, en til lyd), 1 HDMI-indgang, 7.1 analoge udgange, 2 USB 3.0 porte, digital optisk og koaksial udgange, RS-232C, og et stik til internet.

Den dansk distributør Medlyd oplyser, at de to første sendinger af UDP-203 er på vej til Danmark. Den forventes at lande indenfor de næste tre uger. Den vejledende pris bliver 6.495 kroner. Levering sker efter først-til-mølle-princippet.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Oversigt: Samsung 2024 TV-skærme

28 Mar 2024 |

Læk: Ny hvid Xbox Series X dropper UHD Blu-ray drevet

28 Mar 2024 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Disney+ i april

28 Mar 2024 |

Sony søsætter satsning på gratis-kanaler med reklamer i Danmark

28 Mar 2024 |

Philips Hue får dybere integration med Samsung TV

27 Mar 2024 |

Amazon Prime Video skal sende Premier League hver lørdag i Danmark

27 Mar 2024 |