Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonWaoo's tv-pakker stiger med op til 20 kr/md fra nytår - mere 4K-indhold - FlatpanelsDK

Waoo's tv-pakker stiger med op til 20 kr/md fra nytår - mere 4K-indhold

15 Nov 2016 | Rasmus Larsen |

Waoo hæver prisen på tv-pakker med op til 20 kroner per måned fra nytår. De siger, at det skyldes øgede udgifter til rettigheder. På Waoo-boksen tilføjes YouTube i 4K og Viasat Ultra-kanalen.

Waoo hæver prisen fra nytår

Ligesom konkurrenterne hæver Waoo prisen på tv-pakker efter nytår. De placerer sig nogenlunde midt i feltet hvad angår størrelsen på prisstigningerne, som er på mellem 10 og 20 kr/md, afhængigt af om du er privatkunde eller foreningskunde. Mini TV-pakken stiger ikke.

- ”Vi er klar over, at det er en kilde til evig frustration for vores kunder, at pakkerne stiger i pris. Derfor fastholder vi igen i år prisen på Mini TV-pakken. Så har kunderne et alternativ, hvor de kan kombinere den mindst mulige TV-pakke med Frit Valgs Kanaler,” siger Jørgen Stensgaard, adm. direktør i Waoo.

”Vi ser en generel prisstigning over det meste af linjen, men igen i år er det især sportsrettighederne, som fører an”
Jørgen Stensgaard, adm. direktør, Waoo
De konkrete pris- og kanalændringer kan ses i tabellen nederst, men overordnet tilføjes dk4, Nickelodeon og Comedy Central, mens Cartoon Network, TNT, Boomerang, CNN og TCM udgår i et forsøg på at beskytte kunderne fra markante pristigninger.

Visse ”frit valg”-pakker og kanaler reguleres også i pris.

Waoo-kunder med den store pakke og 4K-boksen får allerede i dag adgang til Viasat Ultra-kanalen, som er den første danske sportskanal i Ultra HD.

Tv-udbyderen peger ligesom andre på sportsrettigheder, som den primære grund til prisstigningerne.

- ”Indholdsleverandører, som leverer kanalerne til vores pakker, vil have mere for deres varer. Vi ser en generel prisstigning over det meste af linjen, men igen i år er det især sportsrettighederne, som fører an. Derfor må vi kigge nøgternt på, om prisstigningerne står mål med kundernes ønsker til kanaler, og her har vi altså i år måttet træde på bremsen og takke nej til nogle kanaler, hvis prisen efter vores mening ikke matcher det, vores kunder ønsker,” forklarer Jørgen Stensgaard.

Waoo 4K-boks


YouTube i 4K-opløsning

Waoo lancerede i marts 2016 en 4K-boks. I dag findes Netflix i 4K på boksen og fra starten af 2017 tilføjes YouTube. YouTube bliver tilgængelig via en app, som leverer indholdet i op til 4K-opløsning.

Dermed følger Waoo med andre typer streamingbokse, som er begyndt at tilbyde flere streamingtjenester i højeste opløsning. Har man et HDR-tv må man dog hos Waoo undvære den øgede kontrast og bedre farver. Waoo-boksen understøtter 4K, men ikke HDR.

Waoo vil i 2017 fortsætte med at udbygge sin web-tv løsning og andre interaktive tjenester såsom start-forfra. De nye tv-kanaler vil også kunne ses via web-tv.

Waoo privatkunder - Priser per måned per 1/1 2017

Waoo Mini TV-pakke: Ingen ændring eller prisstigning
Waoo Lille TV-pakke: Stiger med 20,- pr. måned. Tilføjes dk4 i HD og medfølgende digitale tjenester
Waoo Favorit TV-pakke : Stiger med 20,- pr. måned. HD kanalerne dk4, Nickelodeon og Comedy Central tilføjes med tilhørende digitale tjenester. Kanalerne Cartoon Network og TNT er fra 1. januar 2017 ikke længere tilgængelige.
Waoo Stor TV-pakke : Stiger med 20,- pr. måned. dk4 i HD og medfølgende digitale tjenester tilføjes. Viasat Ultra HD tilføjes allerede på 4K TV-Boksen per 15. november 2016, og til kunder uden TV-Boks, men med et 4K smart TV, per 1. januar 2017. Kanalerne Cartoon Network, TNT, Boomerang, CNN og TCM er fra 1. januar 2017 ikke længere tilgængelige.

Waoo foreningskunder - Priser per måned per 1/1 2017

Waoo Forening Grundpakke : Stiger med 10,- pr. måned. Tilføjes TV3 Puls i SD med tilhørende digitale tjenester
Waoo Forening Mellempakke: Stiger med 20,- pr. måned. HD-kanaler Nickelodeon og Comedy Central tilføjes med tilhørende digitale tjenester. Kanalerne MTV og TNT er fra 1. januar 2017 ikke længere tilgængelige
Waoo Forening Fuldpakke : Stiger med 20,- pr. måned. Viasat Ultra HD tilføjes allerede på 4K TV-Boksen per 15. november 2016, og til kunder uden TV-Boks, men med et 4K smart TV per 1. januar 2017. Kanalerne Cartoon Network, TNT, Boomerang, CNN og TCM er fra 1. januar 2017 ikke længere tilgængelige

Ændringer i Frit valg pakker og kanaler per 1/1 2017

C More Total : Pakke falder fra 199,- til 129,- pr. måned. C More Tennis udgår
Tysk: Ingen prisændring, men pakken tilføres en ny kanal i pakken, Deutches Musik Fernsehen
Børnepakken : Falder fra 69,- til 59,- pr. måned. Cartoon Network og Boomerang udgår
dK4: Ny Frit Valg Kanal til 40,- pr. måned.
Boomerang, Cartoon Network, CNN, TNT, TCM og C More Tennis: Kanaler udgår
Travel Channel: Kanal stiger fra 10,- til 20,- pr. måned.
Discovery Channel HD og TV2 Fri HD : Kanaler stiger hver fra 30,- til 40,- pr. måned
6’eren HD, CANAL 9 HD og Kanal 4 HD : Kanaler stiger hver fra 40,- til 50,- pr. måned.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Max afslører priser: Bliver dyrere uden reklamer

19 Apr 2024 |

Sonys 2024-funktioner kommer også til A95L (QD-OLED)

19 Apr 2024 |

'Auto-kalibreret' Prime Video-profil introduceres i Sony TV

19 Apr 2024 |

Første kig: Nintendo retro-spil på Apple TV 4K og TV via AirPlay

19 Apr 2024 |

Danske priser på 2024 Sony TV og lydprodukter

18 Apr 2024 |

YouTube vil blokere tredjeparts apps som SmartTube & NewPipe

18 Apr 2024 |