Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonSe nyhederne i Philips' 2016 Android TV - FlatpanelsDK

Se nyhederne i Philips' 2016 Android TV

26 Feb 2016 | Rasmus Larsen |

I år får Philips’ Android TV en ”smart home”-funktion, YouTube i 4K-kvalitet, ny Ambilight-funktion, Amazon Video-app, forbedret spilydelse, flere spiltjenester, mere børneindhold og andre nyheder.

Video af 2016 Android TV

Philips præsenterede for nylig, hvad de har på programmet for 2016. Herunder kan de se hele præsentationen, hvor Philips med egne ord gennemgår nyhederne i Android TV.

I videoen lægger Philips ud med at tale om indhold til børn via Toon Goggles, musik via Spotify samt 4K-videostreaming fra Netflix og Amazon. De går senere over til at tale om YouTube i 4K (som sidste års modeller ikke klarede), Google Cast og en ny funktion i Ambilight, der gør det muligt at få Ambilight til at oplyse bagvæggen med nationalflaget under den kommende EM-slutrunde i fodbold.



Philips demonstrerer også ”smart home”, hvor de vha. tv’et kan styre husets andre enheder, såsom Philips Hue-lamper. Det sker i samarbejde med MyLiveGuard’s app, som til at starte med bliver eksklusiv på Philips’ skærme. Systemet fungerer med flere forskellige protokoller, herunder IP og Z-wave. Der vil blive tilbudt et Starter Kit med nogle hardware-enheder til hjemmet.

Til sidst går Philips over til at tale om spil. De lover at nedbringe ”input lag”, altså forsinkelsen på signalet fra f.eks. en spilkonsol. Sidste års modeller var plaget af for højt input lag. Præsentationen afsluttes med en snak om spil streamet via internettet.

Alle skærmene i videoen kører Android TV 5.1. Philips vil senere opdatere 2015 og 2016-modellerne med 6.0 Marshmallow, men opdateringen bliver ikke klar til lanceringen af 2016-modellerne i foråret.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |

Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

24 Apr 2024 |

SkyShowtime er i dag blevet både billigere og dyrere

23 Apr 2024 |

Meta åbner Horizon OS for andre headset-producenter

23 Apr 2024 |

Viaplay: Reklamepakke og ny indsats mod kontodeling til sommer

23 Apr 2024 |