Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonPhilips bakker Samsung op og erklærer 3D dødt - FlatpanelsDK

Philips bakker Samsung op og erklærer 3D dødt

18 Feb 2016 | Rasmus Larsen |

Kun få dage efter, at Samsung erklærede 3D for dødt, melder Philips ud, at ingen af deres tv-skærme i 2016 vil understøtte 3D. Philips kalder også buede tv-skærme "et modefænomen".

"3D er dødt”

Biograferne vil sikkert elske at blive ved med at opkræve ekstra for billetter og briller, men i stuen er 3D borte og glemt.

I Bruxelles ved præsentationen af nyhederne fra 2016, bekræftede TP Vision, der er ansvarlige for Philips’ tv-skærme i Europa, at ingen af de nye tv-skærme vil understøtte 3D. Ikke engang deres kommende high-end OLED-tv vil understøtte formatet, siger de.

Philips 3D


Udmeldingen fra Philips kommer blot få dage efter, at Samsung meldte ud, at ingen af deres nye skærme vil understøtte 3D. Danny Tack, Director Product Strategy & Planning hos TP Vision, proklamerede i Bruxelles, at “3D er dødt” og tilføjede, at eftersom to af verdens største leverandører af LCD-paneler (LG og Samsung) har besluttet at udfase 3D, vil andre producenter der aftager LCD-paneler være nødsaget til at udfase 3D før eller senere.

Buede tv er "et modefænomen"

Mens Philips bakker Samsung op hvad angår 3D, er de diametralt uenige med den koreanske gigant, når emnet falder på buede tv-skærme. Philips har aldrig for alvor støttet op om de buede skærme og har i de seneste år kun haft en enkelt serie i programmet. I 2016 vil Philips ikke have et eneste buet tv.

Danny Tack var ikke bange for at kalde buede skærme "et modefænomen” og selvom han erkender, at visse kunder foretrækker buen, læner han sig op ad statistikken, når han siger, at den buede formfaktor er på vej ud i Europa.

Ved samme lejlighed annoncerede Philips, at de vil tilbage på tronen på tv-markedet i Europa. Selskabet vil i de kommende år satse på 4K, HDR, OLED, Android TV og Ambilight.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Oversigt: Samsung 2024 TV-skærme

28 Mar 2024 |

Læk: Ny hvid Xbox Series X dropper UHD Blu-ray drevet

28 Mar 2024 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Disney+ i april

28 Mar 2024 |

Sony søsætter satsning på gratis-kanaler med reklamer i Danmark

28 Mar 2024 |

Philips Hue får dybere integration med Samsung TV

27 Mar 2024 |

Amazon Prime Video skal sende Premier League hver lørdag i Danmark

27 Mar 2024 |