Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonPhilips præsenterer nye Ultra HD-tv med Android TV - FlatpanelsDK

Philips præsenterer nye Ultra HD-tv med Android TV

17 Mar 2015 | Rasmus Larsen |

Philips har i dag præsenteret deres planer for 2015. Der kommer bl.a. en række nye Ultra HD-skærme med indbygget Android TV, der er fremtidens tv-platform for Philips. Så kan du hente apps, streame video og opleve spil direkte på skærmen.

Philips’ nye Ultra HD-tv

Philips har i dag præsenteret tre nye Ultra HD-skærme, der alle byder på Android TV-oplevelsen, som Google har arbejdet på et stykke tid. Android TV er et komplet styresystem til tv-skærme, der bringer apps, spil, streaming og meget mere op på tv-skærmen på brugervenlig facon.

Philips 7600


Der er adgang til Google Play-butikken, såvel som apps såsom Netflix, YouTube og meget andet. En ekstra bonus er, at Google Cast (systemet bag Chromecast) er indbygget direkte i skærmene, så du kan ”caste” fra din mobil eller tablet op på tv-skærmen – præcis som du gør i dag, hvis du ejer en Chromecast.

Modellerne hedder 6400, 7100 og 7600 og de kommer i formater fra 40 op til 65 tommer. De to modeller i 7-serien byder desuden på Philips’ Ambilight-system, der oplyser væggen på hhv. 2 eller 3 sider, afhængigt af hvilken model du vælger.

Philips 6400


Ultra HD-skærmene er klar til at modtage 4K-signaler fra start. Det kan ske via HDMI 2.0-porten eller via streamingtjenester. I år har Philips indbygget HEVC-dekodning, som er efterfølgeren til mpeg4. Bl.a. Netflix bruger allerede HEVC til at streame video i utrolig 4K-opløsning, men Philips har endnu ikke bekræftet om Netflix 4K er klar fra start.

Philips fremhæver desuden en række af deres billedsystemer, såsom Pixel Precise, Micro Dimming og Natural Motion. De to modeller i 7-serien tilbyder begge 3D og 7600 har desuden et kraftigere lydsystem end de to andre. Herudover tilbyder 7600-modellen en twin-tuner, så du kan optage et tv-program imens du ser et andet.

Alle tre serier lanceres i Europa i andet kvartal af 2015. Senere på året kommer der også nye 8 og 9-serier, men de er endnu ikke præsenteret. De danske priser følger senere.

Specifikationer

Philips Ultra HD-tv

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Max afslører priser: Bliver dyrere uden reklamer

19 Apr 2024 |

Sonys 2024-funktioner kommer også til A95L (QD-OLED)

19 Apr 2024 |

'Auto-kalibreret' Prime Video-profil introduceres i Sony TV

19 Apr 2024 |

Første kig: Nintendo retro-spil på Apple TV 4K og TV via AirPlay

19 Apr 2024 |

Danske priser på 2024 Sony TV og lydprodukter

18 Apr 2024 |

YouTube vil blokere tredjeparts apps som SmartTube & NewPipe

18 Apr 2024 |