Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonAndroid TV virker nu med mobil som spilcontroller - FlatpanelsDK

Android TV virker nu med mobil som spilcontroller

03 Mar 2015 | Rasmus Larsen |

Skærme og mediebokse med Android TV strømmer ud på markedet om få måneder og udviklerne arbejder lige nu på at gøre apps og spil klar. På Game Developer Conference melder Google, at man nu kan bruge sin telefon eller tablet som spilcontroller.

Til spil på tv-skærmen

Konceptet er som sådan rimelig ligetil. Enten kan du bruge en separat spilcontroller eller også kan du – og vennerne – bruge telefonen i lommen eller en tablet til at styre spil på tv-skærmen. Google siger, at ud af en milliard Android-brugere, er tre ud af fire gamere, så der er et åbenlyst potentiale i Android-spil på tv-skærmen.

=


Google gør det muligt med den såkaldte "Nearby Connections API", der registrer enheder i nærheden, som kan vise f.eks. knapper til styring eller andet indhold relateret til spillet, såsom et kort over banen. I videoen nedenfor ser du hvordan fire personer hver især bruger enten en telefon, tablet eller spilcontroller til at konkurrere i Beach Buggy Racing. Det ville normalt kræve fire separate spil-controllere. Samme system kan også integreres i apps.

Samtidig meldte Google ud, at de har til hensigt at indsætte reklamer direkte i spillene, f.eks. på skilte og i menuer. Udviklerne får del i denne indtjening, hvilket skal være med til at holde priserne på Android-spil nede.

Sony, Philips, Sharp og Razer lancerer inden længe tv-skærme og mediebokse med Android TV. Følg linket, hvis du vil vide mere om Android TV.


Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

SkyShowtime er i dag blevet både billigere og dyrere

23 Apr 2024 |

Meta åbner Horizon OS for andre headset-producenter

23 Apr 2024 |

Viaplay: Reklamepakke og ny indsats mod kontodeling til sommer

23 Apr 2024 |

Apple tæt på globale rettigheder til FIFAs nye fodbold-VM for klubber

23 Apr 2024 |

Sportsanalytiker: Usikkert om Europa League gør en forskel for Disney+

22 Apr 2024 |

Ny type OLED går i masseproduktion i december 2024

22 Apr 2024 |