Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonApple viser interesse i virtual reality - FlatpanelsDK

Apple viser interesse i virtual reality

27 Nov 2014 | Rasmus Larsen |

Hvis du er i tvivl om forventningerne til virtual reality, så overvej et kort øjeblik, at Facebook har købt Oculus for knap 11 milliarder kroner. Apple viser også interesse i teknologien afslører en strøm af patentansøgninger samt et jobopslag, der peger på, at noget konkret kan være på vej.

Giganter kaster sig over virtual reality

Oculus genoplivede virtual reality og sidenhen har Sony meldt ud, at der kommer VR-briller til PlayStation 4 og Samsung har annonceret Gear VR, hvor en Galaxy-telefon slides ind i en VR-brille. Microsoft er angiveligt også på vej med en VR-brille til Xbox One.

Apple VR


Apple viser ligeledes interesse. Det har de faktisk gjort siden 2006 viser en strøm af patentansøgninger. Og et jobopslag der blev lagt op henover weekenden, viser, at der måske er noget mere konkret på vej.

De søger en udvikler med erfaring indenfor 3D-grafik, virtual reality og augmented reality, der skal bygge “high performance apps that integrate with Virtual Reality systems for prototyping and user testing”. Ovenfor ses et koncept fra en af Apple’s nyeste patentansøgninger.

Om det fører til noget konkret må tiden vise, men det står efterhånden klart, at de fleste store elektronikproducenter tror på, at virtual reality har en fremtid i en eller anden form.

- Kilde: USPTO & 9to5Mac

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Oversigt: Samsung 2024 TV-skærme

28 Mar 2024 |

Læk: Ny hvid Xbox Series X dropper UHD Blu-ray drevet

28 Mar 2024 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Disney+ i april

28 Mar 2024 |

Sony søsætter satsning på gratis-kanaler med reklamer i Danmark

28 Mar 2024 |

Philips Hue får dybere integration med Samsung TV

27 Mar 2024 |

Amazon Prime Video skal sende Premier League hver lørdag i Danmark

27 Mar 2024 |