Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonLG: OLED-TV der kan rulles sammen indenfor få år - FlatpanelsDK

LG: OLED-TV der kan rulles sammen indenfor få år

10 Nov 2014 | Rasmus Larsen |

LG satser stort på OLED-teknologi, alt imens konkurrenterne kæmper, og har utrolige skærme i kikkerten indenfor en overskuelig årrække. LG deler nu sit roadmap for perioden 2013-2017, der blandt andet indeholder OLED-skærme der kan foldes og rulles sammen.

LG’s planer for OLED

LG har ambitiøse planer, og hvis de udspiller sig som LG forestiller sig, så står vi foran en spændende periode. Indenfor få år kan skærmteknologien meget vel rykke sig markant efter et årti hvor LCD-teknologi har regeret.

LG sælger allerede i dag buede OLED-TV og forsøger i øjeblikket at starte produktion af små, bøjelige skærme til f.eks. smarture. Flere producenter bruger allerede OLED i deres ure og det kommende Apple Watch lader også til at anvende en OLED-skærm.

LG OLED roadmap


I løbet af 2015 vil LG begynde at masseproducere bøjelige OLED-skærme til mobiltelefoner, og lidt senere OLED-skærme til tablets.

Fra 2017 og frem begynder det at blive rigtig interessant, når LG vil producere små OLED-skærme, der kan foldes og store OLED-TV, der kan rulles sammen, ligesom et projektorlærred. LG har tidligere meldt ud, at man også har til mål at producere gennemsigtige og bøjelige OLED-TV på over 60 tommer i 2017. Den koreanske regering yder økonomisk støtte til sidstnævnte projekt.

- Kilde: LG

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Oversigt: Samsung 2024 TV-skærme

28 Mar 2024 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Disney+ i april

28 Mar 2024 |

Sony søsætter satsning på gratis-kanaler med reklamer i Danmark

28 Mar 2024 |

Philips Hue får dybere integration med Samsung TV

27 Mar 2024 |

Amazon Prime Video skal sende Premier League hver lørdag i Danmark

27 Mar 2024 |

'Dybet', 'Aliens', 'Titanic' og 'Livsfarlig løgn' endelig klar i 4K i Danmark

26 Mar 2024 |