Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonLG afslører utroligt 77" Ultra HD OLED-TV - FlatpanelsDK

LG afslører utroligt 77" Ultra HD OLED-TV

06 Sep 2013 | Rasmus Larsen |

LG viste det ikke frem på åbningsdagen af IFA 2013, men efter Samsung pralede med deres to 55" 4K OLED-TV, valgte LG at reagere. De afslørede deres 77" OLED-TV med Ultra HD-opløsning.

LG afslører 77" Ultra HD OLED-TV

LG og Samsung prøver konstant at overgå hinanden på OLED, som forventes at tage over efter LCD og plasma-teknologi. Samsung kunne således i går melde om både et fladt og et buet OLED-TV med 4K-opløsning.

LGs 77-tommer 4K OLED-TV
LGs 77-tommer 4K OLED-TV er vildt imponerende


LG svarede igen i dag med et langt større 77" OLED-TV, også med 4K-opløsning. Tv'et blev ikke vist på åbningsdagen og det lader til at LG har reageret efter Samsungs præsentation, ligesom de valgte også at udstille deres første buede 55" OLED-TV tilbage på CES 2013 i januar, efter Samsung fremviste et.

LGs 77-tommer 4K OLED-TV
LGs 77-tommer 4K OLED-TV er vildt imponerende


FlatpanelsDK har set tv'et på IFA og det er vildt imponerende. Det er gigantisk og detaljegraden i billederne på skærmen er utrolig. Vi havde hellere set, at skærmen var flad, men LG har dog valgt at bue den, hvilket folk på messen da også ser ud til at være imponerende over. Tv'et er samtidig ekstremt tyndt.

LG siger, at der indtil videre er tale om en prototype og der er ingen planer om at sende det i handlen lige nu. Det beviser dog, at LG allerede i dag kan kombinere 4K-opløsning med OLED-teknologi, ligesom Samsung, Sony og Panasonic også har demonstreret.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |

Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

24 Apr 2024 |

SkyShowtime er i dag blevet både billigere og dyrere

23 Apr 2024 |

Meta åbner Horizon OS for andre headset-producenter

23 Apr 2024 |

Viaplay: Reklamepakke og ny indsats mod kontodeling til sommer

23 Apr 2024 |