Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonSamsung satser stort på bøjelige OLED-skærme - FlatpanelsDK

Samsung satser stort på bøjelige OLED-skærme

14 Nov 2012 | Rasmus Larsen |

Samsung har arbejdet på bøjelige OLED-skærme i et stykke tid. Wall Street Journal rapporterer nu, at Samsung har planer om at frigive dem i første halvdel af 2013, efter en forsinkelse. Det bliver en stor satsning, der potentielt kan gøre mobile enheder langt mere holdbare.

Bøjelige OLED-skærme

Samsung havde planlagt at starte masseproduktionen af bøjelige OLED-paneler i tredje kvartal af 2012 - altså for et par måneder siden. Planerne er dog blevet forsinket.

Samsungs bøjelige OLED-skærm
Samsungs 0,2 mm tynde bøjelige OLED-skærm kan finde vej ind i Samsung telefoner i 2013


Den seneste opdatering i sagen kommer fra Wall Street Journal, der har talt med en "person bekendt med situationen". Han hævder, at Samsung presser gevaldigt på for at realisere bøjelige OLED-skærme, idet der opleves øget konkurrence fra LG og Sharp på udviklingen indenfor mobile skærme. Ved at skifte glaslag i nuværende OLED-skærme ud med plastik-lag kan Samsung gøre skærmene langt mere holdbare.

WSJ melder, at Samsung ser potentiale i bøjelige – og mere holdbare - OLED-skærme i f.eks. mobile enheder såsom smartphones og tablets. Det forlyder ikke, hvornår de vil blive klar i enheder som disse, men selve panelerne testes allerede af flere parter og er klar i første halvdel af 2013.

- Kilde: WSJ

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Max afslører priser: Bliver dyrere uden reklamer

19 Apr 2024 |

Sonys 2024-funktioner kommer også til A95L (QD-OLED)

19 Apr 2024 |

'Auto-kalibreret' Prime Video-profil introduceres i Sony TV

19 Apr 2024 |

Første kig: Nintendo retro-spil på Apple TV 4K og TV via AirPlay

19 Apr 2024 |

Danske priser på 2024 Sony TV og lydprodukter

18 Apr 2024 |

YouTube vil blokere tredjeparts apps som SmartTube & NewPipe

18 Apr 2024 |