Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonLG arbejder på ny webOS Smart TV-platform - FlatpanelsDK

LG arbejder på ny webOS Smart TV-platform

26 Oct 2012 | Rasmus Larsen |

LG har en del bolde i luften, hvad angår Smart TV, herunder deres nuværende Smart TV-platform, Google TV, Smart TV-alliancen og nu dette. Vi hører, at LG arbejder på en webOS-baseret Smart TV-platform, der skal vises frem på CES 2013 i januar.

webOB Smart TV fra LG?

Husker du Palm-smartphones, der blev drevet af webOS (apps baseret på HTML)? LG arbejder angiveligt på en Smart TV-platform sammen med Gram (der overtog webOS hos HP). Projektet har været undervejs i flere måneder, og aftalen blev underskrevet i juni 2012, fortæller webosnation.com.

webOS Smart TV
LG siges at arbejde med HP på en ny Smart TV-platform baseret på webOS


Hensigten med webOS-projektet er at erstatte LGs NetCast Smart TV-platform, som bruges i 2010, 2011 og 2012-modellerne. Kilden hævder desuden at vide, at et selskab kaldet Enyo arbejder på at bygge apps, og at Netflix allerede er klar. Pandora (musiktjeneste, som vi ikke har i Danmark) og YouTube er også under udvikling.

Men hvorfor webOS og ikke Google TV? LG er angiveligt utilfredse med Googles vilkår angående Google TV samt den langsomme udbredelse, ligesom de frygter, at Apple går ind på markedet snart. WebOS-platformen siges at køre på samme L9 dual-core chip, som bruges i LGs Smart TV-topmodeller i 2012, hvilket muligvis kan betyde, at de kan opdateres. Det er dog ren spekulation indtil videre.

LG og Gram forventer, at vise den webOS-baserede Smart TV-platform frem på CES 2013 til januar, men om det også bliver integreret i LGs produkter i 2013 er stadig et åbent spørgsmål. Det store spørgsmål er nok derimod: Er denne webOS-platform rent faktisk en del af Smart TV-alliancens fremtidsplaner?

- Kilde: webosnation.com

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Max afslører priser: Bliver dyrere uden reklamer

19 Apr 2024 |

Sonys 2024-funktioner kommer også til A95L (QD-OLED)

19 Apr 2024 |

'Auto-kalibreret' Prime Video-profil introduceres i Sony TV

19 Apr 2024 |

Første kig: Nintendo retro-spil på Apple TV 4K og TV via AirPlay

19 Apr 2024 |

Danske priser på 2024 Sony TV og lydprodukter

18 Apr 2024 |

YouTube vil blokere tredjeparts apps som SmartTube & NewPipe

18 Apr 2024 |