Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reason4.2 millioner Apple TV-bokse solgt, stadig en 'hobby' - FlatpanelsDK

4.2 millioner Apple TV-bokse solgt, stadig en 'hobby'

25 Jan 2012 | Rasmus Larsen |

Apple annoncerede deres kvartalsregnskab i går aftes og afslørede, at de solgte 1,4 millioner Apple TV-bokse i kvartalet. Det betyder, at Apple nu har solgt mere end 4,2 millioner eksemplarer af boksen, men de karakteriserer den stadig som en ”hobby”. Apple gav ingen hints til det kommende fladskærms-Tv.

4,2 millioner Apple TV solgt

Den nuværende Apple TV-boks er blevet mere og mere populær gennem 2011 og salget accelererer. I Q1 2012-kvartalet solgte Apple 1,4 millioner. I hele 2011-regnskabsåret solgte Apple 2,8 millioner, hvilket betyder, at der er solgt 4,2 millioner eksemplarer af den lille internetstreaming-boks siden introduktionen i september 2010. Apple TV-boksen landede i Danmark i oktober 2011.

Apple TV
Apple TV


Apple har løbende tilføjet nye funktioner til boksen, og åbnede officielt for deres filmudlejningstjeneste i Danmark i slutningen af september. Apple tilføjede også for nylig AirPlay Mirroring, som gør boksen til en spilkonsol.

AirPlay på Apple TV understøtter multi-player spil
AirPlay på Apple TV understøtter multi-player spil


Pressen søgte efter hints til det kommende Apple fladskærms-TV på investor-konferencen i går, men direktør Tim Cook gav intet fra sig. Han sagde, at Apple TV-boksen klarer sig ”rigtig godt”, men Tim Cook karakteriserer stadig Apple TV som en ”hobby” for Apple.

Apple TV-boksen kan give en indikation af, hvilken rute Apple vil tage med et kommende fladskærms-Tv, men på trods af massive rygter siden Steve Jobs død, er der ikke frigivet nogen officiel information fra den amerikanske virksomhed.

Apple TV-boksen konkurrerer i markedet for ”connected TV-bokse” med produkter såsom WD Live, Roku og Boxee Box. Google TV blev introduceret på markedet i oktober 2010, men viste sig hurtigt at være en fiasko. Google har dog netop frigivet en stor opdatering til Google TV-platformen på CES 2012 med LG og Sony som partnere. Samsung vil også tilslutte sig Google TV-projektet senere i 2012.

Apple solgte desuden 37 millioner iPhones og 15.4 millioner iPads i kvartalet, og er nu verdens største virksomhed målt på markedsværdi. Læs også FlatpanelsDKs test af Apple TV her.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Oversigt: Samsung 2024 TV-skærme

28 Mar 2024 |

Læk: Ny hvid Xbox Series X dropper UHD Blu-ray drevet

28 Mar 2024 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Disney+ i april

28 Mar 2024 |

Sony søsætter satsning på gratis-kanaler med reklamer i Danmark

28 Mar 2024 |

Philips Hue får dybere integration med Samsung TV

27 Mar 2024 |

Amazon Prime Video skal sende Premier League hver lørdag i Danmark

27 Mar 2024 |